Uitvoerder Funderingstechnieken
Koninklijke BAM Groep
Gouda, Nederland
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van verschillende funderingstechnische projecten bij BAM Infra! Optimale resultaten behaal jij door op een coachende manier je team te motiveren en proactief samen te werken.

Wat ga je doen :

 • Als uitvoerder funderingstechniek bij BAM Infra Funderingstechnieken weet je als geen ander hoe de verschillende technieken zoals diepwanden, geschroefde palen, verankeringen, geheide palen, en combiwanden toe te passen zijn in de praktijk.
 • Je stuurt op proactieve wijze de dagelijkse funderingsproductie aan om jouw project binnen budget en planning te realiseren, waarbij kwaliteit en veiligheid op 1 staan en grijpt in waar nodig.
 • Je geeft op coachende wijze leiding aan verschillende funderingsploegen. Je deelt jouw kennis met enthousiaste collega’s en bent sterk gericht op samenwerken.
 • Je onderhoudt dagelijks contact met de klanten, leveranciers en de eigen organisatie en rapporteert aan de projectleider.
 • Om deze rol tot een succes te maken breng jij proactief relevante informatie bijeen tussen de verschillende disciplines zoals Civiel, Wegen en Bouw om tot een goede uitvoering te komen van het funderingswerk.

  Je werkt gestructureerd en op basis van prioriteiten, en je blijft ook bij hoge werkdruk nauwkeurig. Van technologische ontwikkelingen en marktontwikkelingen ben je goed op de hoogte, en je zet deze informatie resultaatgericht in.

  Aansprekende projecten van BAM Infra Funderingstechnieken zijn : tunnel Rotterdamse baan, Zeesluis IJmuiden, Nieuwe Sluis Terneuzen, Sluis Brunsbüttel en de Afsluitdijk.

  Onze projecten bevinden zich door het hele land en zelfs in het buitenland.

  Wie zoeken wij?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting civiele techniek of werktuigbouwkunde.
 • Je hebt tussen 2 en 6 jaar werkervaring als uitvoerder. Ervaring met funderingstechnieken is een pré.
 • Jouw passie voor funderingstechnieken is kenmerkend en het werken met grote machines vind je prachtig.
 • Je haalt voldoening uit het proactief samenwerken met de opdrachtgever, andere BAM-onderdelen en jouw projectteam en je schakelt als het nodig is snel tussen het jargon van de funderingsspecialist en eenvoudiger, verklarend woordgebruik voor niet-vakgenoten.
 • Je weet het beste uit een team te halen.
 • Kennis van de software MS office en MS project is een pré.
 • Wat bieden wij?

  Werken bij BAM geeft je volop de kans om je verder te ontwikkelen met voldoende doorgroeimogelijkheden. Het interne opleidingsinstituut BAM Learning biedt een groot scala aan opleidingen om je hiermee te ondersteunen.

  BAM biedt haar medewerkers een goed salaris met prima secundaire Arbeidsvoorwaarden.

  Over ons

  BAM Infra Funderingstechnieken is dé specialist in funderingstechnische oplossingen. Met onze mensen, kennis en modern materieel zijn we actief in zowel de civiele als de burgerlijke en utiliteitsbouw.

  We beschikken over brede expertise in zware en specialistische funderingstechnieken. Onze klanten kunnen vertrouwen op deskundig advies, maatwerk in ontwerp en vakkundige uitvoering.

  BAM Infra Funderingstechnieken beschikt over een eigen materieeldienst met technisch specialisten die voor elk project een oplossing heeft.

  Een stevig fundament is het begin van een sterk eindproduct. Daarom denkt BAM Infra Funderingstechnieken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten mee over duurzame funderingstechnische oplossingen.

  Voor nagenoeg elke funderingstechniek hebben we een oplossing op maat.

  BAM Infra Funderingstechnieken is gevestigd in Gouda en Amsterdam, maar onze projecten bevinden zich door het hele land en zelfs in het buitenland.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier