Onderhoudsmonteur machines / installaties
ixxenz BV
Sint Anthonis, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Over het bedrijf Onze opdrachtgever ontwikkelt enlevert duurzame machines en technische oplossingen op het gebiedvan machinebouw voor diverse branches.

Over de functie Als leadengineer ben jij de 'spin in het web' van de organisatie bij onzeklant. Je gaat aan de ene kant compleet nieuwe ontwerpenontwikkelen.

Aan de andere kant ga je verbeteringen aan bestaandemachines en processen bedenken en uitwerken. Je bewaakt hiervan detechnische kwaliteit, planning en kosten.

Met jouw kennis enervaring heb je alles in huis om de manager Engineering en jecollega’s technisch te ondersteunen. Het is een brede functiewaarin je op een fijne manier met je collega’s samenwerkt.

Welkebagage neem je mee? HBO Werktuigbouwkunde. Werkervaring opwerktuigbouwkundig vlak en in engineering. Je hebt een natuurlijkoverwicht en straalt senioriteit uit.

Je schrijft en spreekt goedEngels. Jouw kansen als Lead Engineer Je gaat werken bij een sterkgroeiende organisatie waar je veel mogelijkheden krijgt om meteigen initiatieven te komen.

Bovendien krijg je alle ruimte omjezelf te ontwikkelen waardoor je je kennis vergroot. Er wordt opeen collegiale, no-nonsense’ manier samengewerkt.

Een goed salarismet prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je graag op flexibeletijden werken, dan is dit zeker ; Solliciteer direct! Solliciteervia de Solliciteer button op deze pagina of stuur je cvrechtstreeks naar Wil je eerst meer informatie, bel dan T .

Het kanzijn dat je (nog) niet alle vaardigheden bezit die voor dezefunctie van belang zijn. Neem dan contact met ons op.

Samen kijkenwij dan hoe dit eventueel binnen de functie opgelost kan worden. Over ixxenz ixxenz is dé specialist als het gaat om technischevacatures binnen de werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

Wijbemiddelen in vaste banen op MBO, HBO en universitair niveau. Onswerkgebied bevindt zich in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

TSint Anthonis T Eindhoven E info ixxenz

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier