Engineer WTB
Eminent Groep
Amersfoort, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

De functie biedt de mogelijkheid theoretische kennis in de praktijk te brengen. Je functioneert op de snijvlakken van techniek commercie en productie.

Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de klant- dan wel ondernemingswens in een reproduceerbaar product. Je beoordeelt samen met de Project Manager de vraag van de klant en werkt hiervoor oplossingen uit en draagt de noodzakelijke technische informatie aan om de kostprijs te kunnen berekenen.

Bij opdracht van de klant werk jij het product uit in CAD 3D. Je stelt matrijsspecificaties op en zorgt er voor dat de matrijsbouwer wordt geïnformeerd.

Tijdens de prototyping de uitvoering van testwerkzaamheden en de overdracht naar productie zul je de Project Manager ondersteunen.

Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal Duits is een pré.

Je bent klantgericht en in staat mondeling en schriftelijk duidelijk en correct te communiceren goed te kunnen luisteren en interpreteren.

Je kunt gestructureerd werken hebt een praktische instelling bent resultaat gericht en daadkrachtig.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier