WERKVOORBEREIDER HVAC
SPIE WEST
Amsterdam, Noord-holland, Nederland
3 dagen geleden

Maak jij als werkvoorbereider het verschil? Pak dan deze kans en solliciteer! Wij zoeken een Werkvoorbereider HVAC die als spil gaat fungeren in ons team in Amsterdam.

Werklocatie : Amsterdam Wat je toekomstige collega’s vertellen Wij werken aan technische installaties voor grote opdrachtgevers als de Woonzorg, Yamaha en Gemeente Utrecht.

Wij zorgen dat alles op het gebied van warmte, koude- en luchtbehandeling daar optimaal functioneert. Ik heb een aantal eigen projecten en regel dat deze efficiënt en volgens planning verlopen en dat de klant weet waar hij op kan rekenen.

Ik denk het project van te voren uit, zorg dat alle informatie beschikbaar is voor iedereen, de juiste vergunningen zijn geregeld en tekeningen gemaakt.

Als ik klaar ben, kunnen mijn collega’s aan de slag! Jouw baan Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van projecten.

Ook lever jij je bijdrage bij offertes. Je stelt werkbegrotingen op en maakt nauwkeurige projectplanningen waarbij je ook de resources bewaakt.

Tevens voer je controles uit op de werkzaamheden van externe partijen. Je bent de spin in het web van ieder project. Je werkt nauw samen met onze ervaren projectleider, contractbeheerder en monteurs.

Wat ga je nog meer doen? Inkoop benodigde onderaannemer(s) Kwaliteitbewaking- en verbetering Verwerken in- en verkoop facturen en projectrapportage Voorbereiden projecten van ontwerpfase naar realisatie Jouw profiel De werkvoorbereider WTB die wij als nieuwe collega willen verwelkomen is de spil van het projectteam.

Je bent de sterke schakel in alle communicatie tussen managers, collega’s, klanten en leveranciers. Jij kunt bij ons aan de slag als je : Beschikt over een mbo opleiding richting Werktuigbouwkunde Gevoel hebt voor techniek, met name verwarming, ventilatie en koeling Kennis hebt van Microsoft Office pakketten en autoCAD In bezit bent van een Rijbewijs B Nauwkeurig kunt werken en een goed cijfermatig inzicht hebt Een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal, verbaal en schriftelijk Wat bieden wij jou?

Onze nieuwe collega Werkvoorbereider bieden we een baan bij één van de top 3 multi-technische dienstverleners van Nederland.

Een groot internationaal en gezond bedrijf dat uitblinkt in een gezonde, veilige en persoonsgerichte werkomgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk.

SPIE biedt je doorgroei mogelijkheden en investeert in je ontwikkeling, onder andere door training en opleiding. Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst.

Een paar van die mogelijkheden : Een informeel betrokken team met als basis ons kantoor in Amsterdam Open communicatie en korte lijnen Een manager die je graag verder wil brengen in je vak Prachtige opdrachtgevers Meebouwen aan SPIE Worklife balance Arbeidsvoorwaarden 24 Vakantiedagen en 13 ADV dagen Winstdelingsregeling Telefoon en laptop Uitstekende Pensioenregeling Solliciteren?

Druk op de sollicitatieknop, vul je gegevens in en laat je CV achter. We laten zo spoedig mogelijk horen of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Voor vragen vooraf kun je contact opnemen met Kim Hermans, recruiter via 06-42481640.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier