HR assistent
Tempo-Team
Papendrecht
6 dagen geleden

wie ben jij

 • Je hebt minimaal een mbo opleiding afgerond.
 • Je hebt werkervaring op de afdeling Human Resources.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
 • wat ga je doen

  Je bent de steun en toeverlaat voor het HR team. Je voert de administratieve taken uit voor in-, door- en uitstroom van medewerkers.

  Ook neem je dagelijks de ziekmeldingen aan en verwerk je deze. Op verzoek van het management weet jij de juiste HR rapportages uit te draaien.

  Er zijn daarnaast leuke extra taken! Zo mag je assisteren bij de onboarding van nieuwe medewerkers en stagiaires. Als er workshops worden gegeven door HR, mag jij daarbij helpen.

  Daarnaast kan jij je steentje bijdragen in diverse projecten. Regelmatig worden namelijk project opgezet om de HR processen te verbeteren.

  waar ga je werken

  Door het bedrijf waar jij gaat werken wordt wereldwijd in zeven verschillende markten gewerkt aan bijzondere en technisch complexe vraagstukken.

  Naast techniek houden ze ook wel van gezellig. Zo worden er leuke teamuitjes georganiseerd, zoals samen naar een voetbalwedstrijd gaan.

  Verder staan binnen deze organisatie de medewerker centraal en is er altijd ruimte voor ontwikkeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier