Engineer Apparatenbouw
HENK detachering
Eindhoven, NL
4 dagen geleden

Heb jij ervaring en kennis op technisch vlak en ben jij gericht op het verbeteren van producten en processen? Lees dan snel verder.

Onze klant is gevestigd aan de rand van Eindhoven. Ter uitbreiding van het team zijn ze momenteel op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Engineer.

Het betreft hier een zeer veelzijdige en dynamische functie waarin je samen met het team veranderingen doorvoert vanuit een probleemoplossend perspectief.

Functieomschrijving

Als Engineer vervul je een brede functie op technisch vlak. Dit kan zijn in een adviserende rol vanaf de tekentafel tot aan een ondersteunende en / of uitvoerende rol in de productie.

Daarbij werkt je veelal samen met de projectleider of productieleiding om bepaalde risico’s te vermijden of besparingen te verwezenlijken.

Het trainen en bijbrengen van technische kennis en nieuwe technieken bij zowel nieuwe als bestaande medewerkers behoort tot je taken.

Dit kunnen productietechnieken zijn voor de afdeling werkvoorbereiding, maar ook assemblagetechnieken voor op de werkvloer.

Je communiceert hierbij op een structurele en doelgerichte wijze met de betrokken partijen waarbij afstemming, controle en evaluatie de uitgangspunten vormen voor je handelen.

Wij zoeken iemand met :

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting werktuigbouwkunde, mechatronica of engineering;
 • Minimaal 4 jaar ervaring in de machine- of apparatenbouw;
 • Volhardende, oplossingsgerichte instelling en die de juiste prioriteiten stelt om de doelen te bereiken;
 • Analytisch, oog voor detail, technisch sterk en oplossingsgericht;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Wat wordt er geboden?

  Je maakt deel uit van een jong, informeel en enthousiast team. Onze klant biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden en zijn er vele mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

  Denk hierbij aan het meedenken over verbeteringen binnen de organisatie of het aansturen van meerdere afdelingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier