Woonbegeleider ouderenzorg
Accolade Zorg
Amersfoort, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen

In de rol van Woonbegeleider Ouderenzorg ben je onmisbaar voor de dagelijkse zorg en het welzijn van onze bewoners. Jij zet je met jouw passie en inlevingsvermogen in bij de persoonlijke begeleiding van huiselijke activiteiten, waarbij eigen regie van de bewoners voorop staat.

Op deze manier help jij de bewoners een waardevol leven vorm te geven en zoveel mogelijk zichzelf te blijven.

Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in het verplegen, verzorgen en begeleiden van onze bewoners op basis van het zorgplan.

Hierbij verricht je voorbehouden en risicovolle handelingen volgens protocollen en afspraken. Jij signaleert veranderingen in situaties van bewoners, je rapporteert deze en je neemt actie hierop.

Maar ook de dagelijkse adl zorg behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast schrijf je zorgplannen, neem je deel aan werkgroepen en overleg je regelmatig met de collega’s.

Verder zoek je regelmatig de samenwerking op met andere disciplines binnen Accolade, zoals de huisarts, apotheek (triage) en gespecialiseerde verpleegkundigen.

Vergeet ook niet het regelmatige contact met familie en andere direct betrokkenen van de bewoners.

In deze uitdagende rol werk je op verschillende tijden (dag-, avond-, of nachtdiensten) waarbij er in het basisrooster zoveel als mogelijk rekening gehouden wordt met je wensen en waarbinnen onderling geruild kan worden.

Als Woonbegeleider Ouderenzorg draag je ook op organisatorisch vlak bij aan de afdeling, want jij komt te werken in een zelf organiserend team.

Jij krijgt de mogelijkheid om jouw talenten en kwaliteiten optimaal te benutten, je doet waar je goed in bent en levert op die manier een mooie bijdrage aan het functioneren van het team.

Arbeidsvoorwaarden : Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

Zorg geven die nodig is én het voor mensen zo prettig mogelijk maken, kan alleen als je het zelf ook naar je zin hebt. Daarom staan bij ons plezier in het werk, goede communicatie en ontwikkelmogelijkheden centraal.

Je kunt rekenen op een warm welkom en een prettige werksfeer binnen een enthousiast team en dankbare bewoners. Daarnaast krijg je bij ons :

 • Een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in onbepaalde tijd;
 • De functie is ingeschaald conform CAO VVT FWG 35, met een salaris tussen de € 1.940,07 en € 2.668,93 bruto per maand obv. 36 uur per week;
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van scholing en opleidingen;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsuitkering van 7,4%, 8% vakantiegeld, pensioenregeling, fietsenplan, ICT regeling of fitness-abonnement.
 • Functie eisen : Wat breng je mee?

  Wat breng je mee?

  Om succesvol te kunnen zijn in deze rol beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Jij bent flexibel in denken en doen, creatief in het vinden van oplossingen en je kan goed zelfstandig werken.

  Uiteraard ben je een kei in het schrijven van zorgleefplannen en sta je je mannetje wanneer dit nodig is.

  Verder vragen wij :

 • Een afgeronde opleiding Verzorgende IG of MMZ niveau 3 4;
 • Ervaring in werken met de ouderen doelgroep;
 • Een flexibele beschikbaarheid, werken op verschillende tijden en in het weekend is voor jou geen probleem;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier