GZ Psycholoog
Youz
Den Haag
3 dagen geleden

GZ Psycholoog Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor een multispecialistisch team in Den Haag een GZ psycholoog.

Dit ga je doen Ben jij een GZ psycholoog die graag het initiatief neemt? En werk je graag in een multispecialistisch team waarbij de cliënten en hun ouders dicht bij huis behandeld worden?

Dan komen we graag in contact met je.

Onze teams zijn gedreven, enthousiast en altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing. Er is dus veel ruimte voor eigen inbreng.

Als GZ psycholoog ben je één van de regiebehandelaren en heb je een belangrijke rol in het MDO (multidisciplinair overleg).

Daarnaast heb je onder andere de volgende taken :

 • Je voert intakegesprekken en geeft een behandelindicatie / advies en verricht psychodiagnostiek bij kinderen en jongeren
 • Je verricht diagnostiek en geeft individuele- en / of groepsbehandelingen aan kinderen, jongeren of hun ouders
 • Je neemt het initiatief in een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het specialistische behandelaanbod
 • Je denkt actief mee over de ontwikkeling van het behandelaanbod
 • Op de locatie Leggelostraat zijn naast twee multispecialistische teams meerdere teams gehuisvest. Een team dat zich richt op kinderen tussen 0 en 6 jaar, MBT team voor jeugd, i-psy Jeugd en Gezin, PsyQ, i-psy Volwassenen en Parnassia.

  Dit ben jij Wij zoeken een BIG geregistreerde GZ psycholoog. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, bent collegiaal, flexibel, slagvaardig en bent oplossingsgericht, ook onder (tijds)druk, en schuwt verantwoordelijkheid niet. Verder vragen wij :

 • een stevige persoonlijkheid om enerzijds goed positie te kunnen innemen en anderzijds open te staan voor andere perspectieven
 • dat je in staat bent kordaat en krachtig te handelen en je mening te uiten
 • dat je verschillende behandelingen biedt (eventueel nog te leren), waaronder CGT, schematherapie en EMDR
 • dat je interesse hebt in nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied (en wat we hiermee kunnen betekenen voor onze cliënten) en innovatief bent in het verbeteren van de kwaliteit van zorg
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 20-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier