medewerker toegangscontrole
Basalt
Den Haag, Zuid-Holland
4 dagen geleden

bij Basalt?

In verband met COVID-19 worden nu op al onze locaties toegangscontroles gehouden. Wij zoeken daarom medewerkers die patiënten en bezoekers vriendelijk ontvangen, screenen en wegwijs maken.

Het screenen houdt in : een korte vragenlijst invullen. Bekijk in de maatregelen die Basalt heeft getroffen om de veiligheid van bezoekers en patiënten te waarborgen.

Hoeveel uur kom je bij ons werken en waar?

Wij zoeken medewerkers die een aantal uur per week (overdag / avond / weekend) ingezet kunnen worden op onze locaties in Leiden en Delft.

In Den Haag zoeken we nog medewerkers voor in de weekenden.

Over de organisatie

Basalt is met tien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland.

Circa 1200 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren.

Daarvoor stimuleren wij patiënten grenzen te verleggen, hun eigen kracht te vergroten en weer eigenaar te worden over hun leven.

Basalt gaat voor voortdurende innovatie en verbetering van de kwaliteit van onze zorg en werkt intensief samen met huisartsen en alle grote zorginstellingen in de regio, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Er wordt veel aandacht besteed aan het goed laten verlopen van de ketenzorg. Bovendien werken we nauw samen met mytyl- en tyltylscholen om onderwijs- en revalidatiedoelen op elkaar af te stemmen.

Wij zijn een opleidingsziekenhuis voor revalidatieartsen en GZ-psychologen en wij hebben een academiseringsovereenkomst met het LUMC.

Wat kun jij Basalt bieden?

 • een dienstverlenende instelling;
 • inlevingsvermogen en geduld;
 • een positieve- en enthousiaste houding;
 • een praktische instelling;
 • een klantvriendelijke en gastvrije houding.
 • Je gaat op een klantvriendelijke en gastvrije manier om met onze patiënten en bezoekers. Tevens werk je op een prettige manier samen met de medewerkers en vrijwilligers van Basalt.

  Ervaring met soortgelijke activiteiten is geen vereiste. Oplossend vermogen en zelfstandig kunnen werken is een pré.

  Wij bieden

  Basalt is een ambitieuze en dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheid voor collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfietsenregeling en een tabletregeling.

  Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband €1.599,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 10 (€ 10,25 bruto per uur).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier