Project Lead Packaging Improvement
MSD
Boxmeer, North Brabant, NLD
4 dagen geleden

Job Description

Een nieuwe site-brede rol waarin je een aanmerkelijke bijdrage kan leveren aan de optimalisatie en verduurzaming van onze (packaging) activiteiten.

We zoeken een door de wol geverfde projectmanager met zeer sterk ontwikkelde stakeholdermanagement vaardigheden.

Voor onze locatie in Boxmeer zoeken wij een Project Lead Packaging Improvement

Welkom in ons team

De productiefaciliteiten in Boxmeer zijn een onderdeel van het wereldwijde animal health productienetwerk waar vaccins en geneesmiddelen voor dieren worden geproduceerd en verpakt.

De productie-organisatie in Boxmeer bestaat uit diverse zogenaamde Integrated Process Teams (IPTs) en Centres of Excellence (CoEs).

Het IPT Packaging (190 FTE) is verantwoordelijk voor het secundair verpakken van onze producten. De afdeling bestaat uit 4 productie teams, een Maintenance & Reliability team en een Improvement Team (8 FTE).

Packaging Simplification & Sustainability Program

Het Global Packaging Simplification & Sustainability (PS&S) programma heeft als oogmerk het verpakkingsportfolio van onze wereldwijde animal health organisatie te transformeren.

Het belangrijkste doel is om verpakkingscomplexiteit te reduceren en de environmental footprint te verlagen door primaire, secundaire en tertiare verpakkingscomponenten te standaardiseren over de vele en diverse productielocaties en processen heen.

Over de functie

In deze nieuwe functie voer je als proceseigenaar de regie over de planning én implementatie van een grote verscheidenheid aan projecten ter verbetering, optimalisatie, standaardisatie en verduurzaming van verpakkingsconcepten op of gelieerd aan onze locatie Boxmeer.

De projecten komen hoofdzakelijk voort uit investeringsprogramma’s en het Global PS&S programma. Jij bepaalt samen met de stakeholders welke standaarden en verbeteringen er wanneer geïmplementeerd worden.

Je bent op site-niveau verantwoordelijk voor het programma en per project voor de resourceplanning en -aansturing, supplier- en contractmanagement, budget- en voortgangsbewaking inclusief bijbehorende rapportages.

In deze nieuwe functie werk je nauw samen met vooral (packaging en improvement) specialisten in de verschillende IPT’s, IPT Leads, Quality en Regulatory Affairs.

Je rapporteert hiërarchisch aan de Improvement Lead van het IPT Packaging, en er loopt een dotted line’ naar de Global Lead van het PS&S programma.

Jouw profiel

 • Afgeronde en relevante opleiding op minimaal HBO niveau (Engineering, (Technische) Bedrijfskunde);
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een relevante (productie) omgeving waar je zeer sterke projectmanagement skills hebt opgedaan, bekend bent geraakt met GMP standaarden en bij voorkeur kennis hebt opgedaan van verpakkinngsprocessen en -technologiën;
 • Resultaatgericht, ondernemend en overtuigend;
 • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal;
 • Woonachtig op een redelijke afstand van Boxmeer.
 • Wij bieden

  Werken bij onze organisatie betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s.

  Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden :

 • Een competitief salaris;
 • 35,5 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
 • Annual Incentive Plan;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Reiskostenvergoeding
 • Verschillende trainingsmodules.
 • Animal Health

  Onze animal health-divisie is een vertrouwde wereldleider in diergeneeskunde, toegewijd aan de gezondheid en het welzijn van dieren.

  Wij zijn een wereldwijd team van professionals die samenwerken om een positief verschil te maken in dierverzorging en de voedselvoorziening van de wereld en hebben een diep gevoel van verantwoordelijkheid richting onze klanten, consumenten, dieren, maatschappij en onze planeet.

  Wij bieden de meest innovatieve producten, diensten en technologieën van onze sector die dienen ter voorkoming, behandeling en beheersing van ziekten bij alle belangrijke soorten landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren.

  Wie we zijn

  Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als Merck in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als MSD in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific.

  We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten.

  We zijn gedreven door onze missie om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren die levens redden en verbeteren.

  Met 69.000 medewerkers die actief zijn in meer dan 140 landen, bieden we state of the art laboratoria, fabrieken en kantoren die zijn ontworpen om onze medewerkers te inspireren leren en ontwikkelen.

  We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling.

  In Nederland werk je met 6.000 collega’s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

  Wat we zoeken...

  In een snel innoverende wereld zoeken we professionals die het verschil kunnen maken binnen onze organisatie, waardoor doorbraken mogelijk worden gemaakt die van invloed zijn op toekomstige generaties.

  We dagen je uit om je disruptief te denken, inspireren tot samenwerking en onderwerpen vanuit een andere invalshoek te bekijken.

  Samen gaan we door met onderzoeken, uitvinden en het maken van impact op mens en dier.

  We zijn een bedrijf dat een diversiteit aan getalenteerde en toegewijde mensen samenbrengt. En daar zijn we trots op. Baanbrekende innovaties komen tot stand wanneer uiteenlopende ideeën samenkomen in een inclusieve bedrijfscultuur.

  We moedigen onze medewerkers aan om het beste in elkaar naar boven halen en gezamelijk problemen op te lossen. Wij zijn een werkgever met gelijke kansen, toegewijd aan het bevorderen van een inclusieve en een diverse werkomgeving.

  Heb je vragen over deze vacature?

  Stuur je vraag inclusief het vacaturenummer en de vacaturetitel naar het volgende emailadres : Sollicitaties kunnen enkel via onze careersite worden ingediend.

  Current Employees apply

  Current Contingent Workers apply

  Secondary Language(s) Job Description :

 • Leads the implementation of the Packaging Sustainability and Standardization change projects in Boxmeer.
 • Leads or coordinates project planning, resourcing, staffing, supply and subcontract management, progress reporting, troubleshooting and people management.
 • Ensures project results meet requirements regarding technical quality, reliability, schedule and cost.
 • Monitors performance and recommends schedule changes, cost adjustments or resource additions.
 • Solves technical and nontechnical problems throughout the life of the project, but tries to resolve problems during the design and planning phases whenever possible.
 • Oversees and coordinates work performed by outside contractors.
 • Provides timely and accurate information and status updates to project sponsors, end users and management.
 • Participates in budget development and evaluating how project plan changes impact cost and schedule.
 • May be responsible for feasibility studies and field trials management.
 • Search Firm Representatives Please Read Carefully

  Merck & Co., Inc., Rahway, NJ, USA, also known as Merck Sharp & Dohme LLC, Rahway, NJ, USA, does not accept unsolicited assistance from search firms for employment opportunities.

  All CVs / resumes submitted by search firms to any employee at our company without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of our company.

  No fee will be paid in the event a candidate is hired by our company as a result of an agency referral where no pre-existing agreement is in place.

  Where agency agreements are in place, introductions are position specific. Please, no phone calls or emails.

  Employee Status : Regular

  Relocation : No relocation

  VISA Sponsorship :

  Travel Requirements :

  Flexible Work Arrangements :

  Shift :

  Valid Driving License :

  Hazardous Material(s) :

  Number of Openings :

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier