Bijbaan postbezorger in Heerenveen
Sandd B.V.
Heerenveen, Friesland, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

Vroege vogels, langslapers het maakt ons niet uit. Bij Meren Post bepaal je zelf hoe vroeg of hoe laat je begint. Zolang de post op dinsdag en vrijdag maar tussen en uur bezorgd is.

Uitslapen en ’s middags de post bezorgen? ’s morgens om 07 : 00 uur beginnen en ’s middags wat anders doen? ’s morgens een deel van de post bezorgen en het andere deel in de middag bezorgen?

Alles is mogelijk bij Meren Post zolang de post maar op de aangegeven bezorgdag tussen 7 : 00 en 21 : 00 uur wordt bezorgd en dat alles zonder baas die op je let.

Dat klinkt als het perfecte werk toch? Wat breng jij mee? Je bent 15 jaar of ouder. Je bent graag actief bezig in de buitenlucht.

Ook als het weer eens wat minder mooi is) Je doet je werk graag goed. Wat bieden wij jou? 21 jaar en ouder € 9,44 bruto per uur 15 20 jaar € 7,55 bruto per uur.

8% vakantiegeld De post wordt een dag van te voren op maandag en donderdag binnen een vast tijdvak bij jou thuis afgeleverd.

Flexibele werktijden. Je bepaalt zelf hoe laat je op dinsdag en vrijdag tussen 7 : 00 en 21 : 00 uur aan het werk gaat. De werkzaamheden bestaan uit het op looproute leggen en natuurlijk het bezorgen van de post in een wijk.

Aangezien we de post al een dag van te voren bij jou thuis brengen kan je, als jou dat beter uitkomt, de post al een dag van te voren op looproute leggen.

Zolang de post maar op dinsdag en vrijdag tussen 7 : 00 en 21 : 00 uur bezorgt wordt ben je vrij om zelf te bepalen of je de post een dag van te voren of op de bezorgdag op looproute zet.

Dus kom ook bij Meren Post werken als postbezorg(st)er! Sollicitaties op deze vacature worden in behandeling genomen door een partner van Sandd

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier