Medewerker Export
Johnson Controls
Netherl
2 dagen geleden

Bij Johnson Controls geven we vorm aan de toekomst om een veilige, comfortabele en duurzame wereld te creëren. Ons internationale team creëert innovatieve, geïntegreerde oplossingen om steden beter verbonden, gebouwen intelligenter en voertuigen efficiënter te maken.

We hebben een passie voor de manier waarop de wereld leeft, werkt en speelt. De toekomst vraagt om creatieve ideeën, een ondernemende instelling en grensoverschrijdende samenwerkingen.

Je bent op zoek naar een baan die gericht is op de toekomst. De toekomst is op zoek naar jou.

Voor onze Logistics & Distribution afdeling in Echt zijn we momenteel op zoek naar een Medewerker Export

Wat je zult doen :

Binnen deze full-time functie (38 uur / week) draag je de verantwoordelijkheid voor :

 • Het opmaken van transportdocumenten, exportcertificaten (CVO, EUR1, A.TR) en uitvoeraangiftes.
 • Het administratief voorbereiden en aanvragen van pre-shipment inspecties.
 • Contacten zowel extern (vervoerders) als intern (Order Management) i.v.m. met ophalingen van zendingen.
 • ERP systeem updaten (zendingsinformatie, orde statussen etc).
 • Diverse administratieve werkzaamheden Waar wij naar op zoek zijn :
 • Je hebt substantiële ervaring met administratieve export werkzaamheden in een logistieke werkomgeving. Ervaring met administratieve import werkzaamheden is een pré.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office applicaties (voornamelijk Excel), beschikt over communicatieve vaardigheden en je kan functioneren in een hectische werkomgeving en onder tijdsdruk.
 • We zijn een internationale organisatie waarvoor logistiek een cruciale rol speelt. In deze functie heb je de mogelijkheid om met jouw ervaring en expertise een echte impact te hebben op onze business.

  We geven je alle nodige opleiding en trainingen en we ondersteunen je in je professionele ontwikkeling.

  Wat we bieden :

  Johnson Controls biedt je een uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt om je talent volledig te kunnen ontplooien.

  We bieden daarnaast een aantrekkelijk markt conform salarispakket aan. Ook bezorgen we je uiteraard de nodige opleidingen en trainingen om je functie optimaal uit te kunnen voeren.

  Heeft deze vacature je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie bij voorkeur in via onze website. Als alternatief kan je ook je sollicitatie of eventuele vragen insturen via careersbenelux jci.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier