Developer
Aegon
Leeuwarden
13 uur geleden

Function

Aegon is één van ’s werelds grootste beursgenoteerde verzekeraars en met meer dan twintig vestigingen zitten we over de hele wereld.

Bij Aegon voelen we ons verantwoordelijk voor de financiële bewustwording van mensen. Binnen de afdeling Business Information Services (BIS) faciliteren wij de informatietechnologie die Aegon nodig heeft voor het aantrekken en behouden van klanten.

Wij zorgen dat Aegon collega’s hun werk kunnen doen en dat onze klanten hun zaken digitaal kunnen regelen. Daarbij hebben we een bredere focus dan alleen IT.

We denken mee over het sneller, creatiever en tegen concurrerende kosten leveren van oplossingen die voldoen aan de klantvraag.

De vacature is bij BIS Particulier die dagelijks bezig is om samen met de business processen te verbeteren om de klant beter en effectiever te helpen.

Voor de afdeling BIS, Business Unit Particulier, zijn we op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige junior / medior developer.

We hebben behoefte aan professionals die een hoog niveau van kennis en professionaliteit combineren met inzicht en daadkracht.

Je werkt in een multidisciplinair (DevOps) team of in een omgeving waarin multidisciplinair wordt samengewerkt. Als developer mag je je expertise laten gelden en wordt je mening op prijs gesteld.

Je werkt aan moderne en green field software, hebt veel invloed en werkt samen aan oplossingen. Je mag Aegon helpen voorop te lopen met CI / CD, agile werken en nieuwe innovaties.

Je wordt gecoacht door senior developers om maximaal te leren en je kunt altijd bij je collega’s terecht als je er niet uit komt.

De standplaats voor deze functie is Leeuwarden.

Requirements

Een enthousiaste professional die energie krijgt van het werken aan concrete en tastbare resultaten. Je vindt het leuk om dit in een agile werkomgeving te doen en gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen voor het realiseren van de doelstelling van jouw team.

Je bent bereid om je kennis eigen te maken van de domein specifieke werkprocessen en andere bronnen van te analyseren data.

Je neemt initiatief, opereert zelfstandig maar je hecht even zeer aan samenwerking en het gezamenlijk realiseren van doelstellingen.

Je bent gedreven om je eigen expertise continu verder te ontwikkelen en / of te verbreden, zowel technisch als op persoonlijk vlak.

Welke kennis breng je mee of ga je opbouwen?

 • Lean, Agile, Safe en scrum.
 • OOD, UML.
 • BPM (appian) en RPA (Blue Prism).
 • REST, XML, MQ, SOAP.
 • Javascript / Java, JSON, Node.JS, Angular.JS, JAX-WS of vergelijkbaar.
 • Databases zoals MongoDB, MySQL, DB2 of Oracle.
 • CI / CD Tooling (Azure DevOps, Bamboo / Jenkins) of vergelijkbaar.
 • Compensation

  Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie.

  Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings-

  en doorgroeimogelijkheden. In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals :

 • Een concurrerend maandsalaris
 • Daar bovenop ontvang je een vaste 13e maand en vakantievergoeding in de vorm van een maandelijks flexbudget van 16,7% van je maandsalaris.
 • Goede werk / privé balans met minimaal 27 vakantiedagen.
 • Een passende reiskostenvergoeding.
 • Uitstekende pensioenregeling en korting op Aegon producten.
 • Contact

  Spreekt deze rol jou aan? Wij ontvangen dan graag jouw cv en motivatie via ons sollicitatie formulier op deze website. Een online assessment maakt onderdeel uit van het .

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Blok, op telefoonnummer 0612360106.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier