Compliance Officer
Welzorg
Vianen of Raamsdonksveer, NL
2 dagen geleden

Compliance Officer Functienaam :

Werkmaatschappij : Louwman Zorggroep

Locatie : Vianen of Raamsdonksveer

Functiegroep : Juridisch

Opleidingsniveau : HBO / Bachelor, WO / MSc

Carriereniveau : Senior

Uren per week : 16 tot 24 uur per week

Dienstverband : Vast

Delen : Compliance Officer

Compliance Officer

Bij Louwman Group nemen we compliance serieus. En daarom zoeken wij versterking in het compliance team. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor alle compliance activiteiten (waaronder de rol van functionaris gegevensbescherming) binnen de divisie Care Onder Care vallen al onze zorg activiteiten.

Het grootste bedrijf hierbinnen is Welzorg Nederland B.V. (hierna : Welzorg ). Verder bestaat deze divisie uit de onderdelen RSR Revalidatieservice B.

V., Zealand Care AS, Auto op Maat, Woning op Maat en Particuliere Markt. De activiteiten die worden verricht hebben betrekking op het verhuren, verkopen, aanpassen, beheren, repareren en onderhouden van producten op het gebied van de thuiszorg en de gezondheidszorg.

Als het je aanspreekt om met een behoorlijke mate van vrijheid het compliance beleid voor deze business units mee vorm te geven en verder te ontwikkelen dan is dit dè job voor jou!

Jouw belangrijkste taken zijn :

 • Veranderende regelgeving, zoals AVG, WMO, mededingingswet en voorschriften van (overheids)instanties beoordelen, vertalen, implementeren en borgen in onze bedrijfsprocessen, werkmethoden, documenten en systemen;
 • Opstellen van compliance risico analyses;
 • Opstellen, implementeren en monitoren van het Compliance Charter en het Compliance Program;
 • Beoordelen en zo nodig verbeteren van de interne regelgeving;
 • Beoordelen van nieuwe diensten c.q. producten op compliance risico’s;
 • Monitoren van interne procedures;
 • Signaleren van ontwikkelingen in het vakgebied en inspelen op veranderingen omtrent wetgeving.
 • Actieve bijdrage leveren aan onze bedrijfscultuur door middel van het coachen van medewerkers op het gebied van integer handelen en praktische interpretatie van regelgeving, kortom het verhogen van de awareness binnen de divisie Care.
 • Meedenken en uitwerken van compliance beleid binnen Louwman Group. In deze functie werk je nauw samen met de andere compliance collega’s van Louwman Group.

  Je rapporteert functioneel aan en overlegt zeer regelmatig met de Compliance Officer van Louwman Group. Met de andere compliance collega’s binnen Louwman Group overleg je voorts over beleid, casuïstiek en deel je kennis en ervaringen.

  Dit ben jij

  Wij zoeken een deskundige collega voor 20 uur per week met een afgeronde HBO of WO opleiding Rechten. Je hebt minimaal 4 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare compliance functie, bij voorkeur in een zorg omgeving of een gemeente.

  Je hebt affiniteit met het in kaart brengen van de compliance risico’s in bedrijfsprocessen. Om succesvol te zijn, zijn je analytische vaardigheden en je communicatie skills belangrijk.

  Je bent scherp, alert en doortastend. En uiteraard werk je accuraat en georganiseerd. Je weet op een prettige manier anderen te beïnvloeden en mee te nemen in jouw standpunt.

  We zijn niet op zoek naar een theoreticus; juist het praktisch kunnen toepassen en implementeren van wet- en regelgeving is een noodzakelijke competentie.

  En wat hebben wij te bieden?

  Als Louwman Group, een familiebedrijf dat al sinds 1923 actief is in mobiliteit, is het onze passie om mensen te bewegen.

  Wij zijn een belangrijke speler in Automotive & Care, importeur van Toyota, Lexus, Suzuki, Morgan en McLaren. Wij hebben zo’n 70 dealerbedrijven van, naast bovengenoemde merken ook Mercedes-

  Benz, Peugeot, Mitsubishi, Mazda, smart, en Fuso. We zijn een belangrijke leverancier van mobiliteitshulpmiddelen voor mensen met een beperking en een specialist in financiële dienstverlening zoals (private) leasing, financiering en verzekeringen.

  Door de geografische spreiding, de vele verschillende onderdelen en onze overtuiging dat persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk is, zijn er veel loopbaanmogelijkheden binnen Louwman Group.

  Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. Je standplaats voor deze functie is Raamsdonksveer of Vianen.

  Solliciteren

  Als we jou enthousiast hebben gemaakt voor deze functie, solliciteer dan via onderstaande button. Als je nog vragen hebt, bel dan met Diana Timmerman (Compliance Officer Louwman Group) via 06 53 35 88 01.

  Het sollicitatieproces zal bestaan uit 3 gesprekken en een persoonlijkheidsassessment.

  U hebt al gesolliciteerd U hebt uw sollicitatie al verzonden met behulp van dit e-mailadres. Als u uw sollicitatie wilt aanpassen, neemt u contact op met de contactpersoon.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier