Tekenaar
Eminent
Den Haag, NL
12 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als tekenaar werk je aan diverse projecten in de civiele techniek. Dit wordt zowel zelfstandig als in teamverband gedaan.

De projecttekeningen die jij maakt, worden getekend conform de aanwezige standaarden. Hierbij neem je de afgesproken richtlijnen met de klant in acht.

Jij draagt zorg voor de juiste kwaliteit van de tekeningen en je zorgt voor elektronische en fysieke beschikbaarheid van de tekeningen.

Je lost constructieve vraagstukken op en onderhoudt benodigde projectadministratie. Waar nodig ondersteun jij jouw collega-

tekenaars met projecten. Het bedenken en uitwerken van de tekeningen doe je zowel in een team met tekenaars, werkvoorbereiders en ontwerpers, als zelfstandig.

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Minimaal MBO afgeronde opleiding in de richting van civiele techniek
 • Kennis van AutoCad is een vereiste
 • Kennis van Civil3D is een pré
 • In staat om nieuwe werkzaamheden je snel eigen te maken
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit middelgroot ingenieursbureau zoekt een nieuwe tekenaar om samen de projecten te gaan aanpakken. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, bestaande uit werkvoorbereiders, tekenaars, ontwerpers, directievoerders, toezichthouders en projectleiders.

  Er is sprake van een platte structuur, waarbij samenwerking voorop staat en ieders mening telt. Goede begeleiding staat hoog in het vaandel bij dit ingenieursbureau, zodat elke medewerker zichzelf verder kan ontwikkelen en kan doorgroeien eventueel naar andere functie(s).

  Het ingenieursbureau pakt projecten op in de gehele civiele techniek, waardoor jij als tekenaar de kans krijgt aan zeer uiteenlopende projecten te werken.

  Projecten zoals herinrichting, reconstructies en bouw nieuwe woonwijken zijn projecten waaraan jij komt te werken als tekenaar.

  De projecten hebben een doorlooptijd van minimaal een aantal maanden tot aan meer dan een jaar. Wil jij graag als tekenaar deze projecten gaan oppakken? Reageer dan nu!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris
 • Werken in een divers team
 • Werken in een professionele werkomgeving
 • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling van jezelf
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier