Service Operations Medewerker
NEP The Netherlands
HIlversum, Noord-Holland, NL
3 dagen geleden

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken.

Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Service Operations Medewerker Wil jij mensen écht blij maken? Dan zit je op bij ons Service Operations Center op de juiste plek! Op afstand weet jij onze klanten en collega’s te verwonderen met jouw specialistische advies.

Klinkt dit als een uitdaging die op jouw lijf geschreven is? Kom bij ons werken als Service Operations Medewerker!

De uitdaging

Onze projecten worden groter en complexer en dat kan alleen als onze hardware en tools perfect werken. Altijd. En.. als Service Operations Medewerker is dat jouw eerste prioriteit.

Je neemt de telefoon aan, lost tickets op en informeert klanten en collega’s over de voortgang. Onze klanten zijn grote namen in de mediawereld, zoals ESPN, RTL, AVROTROS, BNNVARA en NPO Start.

Op het moment dat een uitzending in gevaar dreigt te komen door technische problemen, ben jij de rots in de branding die gebeld wordt.

Dat betekent dus dat er soms hard gerend moet worden!

Jij :

 • Werkt hard en bent gewoon leuk,dat staat voorop. Je komt te werken in een jong en dynamisch team met mensen die passie hebben voor het vak en daar pas jij perfect tussen;
 • Brengt technische kennis met je mee, maar bent zeker nog niet uitgeleerd. Je hebt een winnaarsmentaliteit en de ambitie om de beste te worden in je vak;
 • Begrijpt onze klanten als geen ander, weet te prioriteren en zet alles op alles om problemen zo snel mogelijk en op een goede manier op te lossen, zonder dat je daarbij in de vlekken schiet.
 • Als onze klanten jou aan de telefoon krijgen als ze naar het SOC bellen weten ze dat het goed komt;
 • Bent flexibel. Ons bedrijf werkt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Voor jou betekent dit dat je geen 9-tot-5 baan zal hebben, maar dat je naast dagdiensten ook avond-en nachtdiensten zal gaan draaien.
 • Wat kun je verwachten

  Werken bij het SOC betekent een zeer afwisselende baan in een open en collegiale werkomgeving. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team van 130 (broadcast) IT-professionals en wordt tijdens je inwerkperiode goed opgeleid en begeleid.

  Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen en te specialiseren, dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier