Monteur Storing en Onderhoud E&I
Xelvin
Hoogeveen, Drenthe
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Voor deze allround monteur ligt het zwaartepunt van de functie in het elektrotechnische gebied. Hij is de elektrotechnisch werkverantwoordelijke in een ATEX omgeving waarbij de instrumenten via Profibus PA gekoppeld zijn aan de PLC.

Ervaring met bovenstaande materie is vereist.

Zowel storingen als preventief onderhoud moeten overzichtelijk vastgelegd worden in een onderhoudsmanagement systeem. Er bestaat binnen Sunoil een systeem maar dit moet verder geprofessionaliseerd worden.

Het proces voor het maken van biodiesel wordt continu geëvalueerd en geoptimaliseerd, hierbij speelt de technische dienst een belangrijke rol.

Verbeter trajecten worden veelal in eigen beheer uitgevoerd en waar nodig wordt een externe partner ingehuurd voor de uitvoering.

Sunoil is de laatste jaren flink gegroeid in de bestaande productie faciliteit, hier zijn verdere groei mogelijkheden beperkt.

Uitbreiding is mogelijk door nieuwbouw en hier zijn inmiddels de eerste stappen gezet. De technische dienst wordt gevraagd mee te denken in de uitbreiding en daarna de externe partijen te begeleiden in de uitvoering.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier