Monteur
vanRijsingengreen
Deurne, NL
1 dag geleden

Voor onze organisatie vanRijsingengreen zijn we op zoek naar een monteur met twee rechterhanden, die weet van aanpakken!

Wat ga je doen?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het leveren van een actieve bijdrage aan het soepel verlopen van de productieprocessen van onze organisaties welke bestaan uit grote verwerkingslijnen, maar ook uit proces technische installaties.

Je voorkomt en verhelpt storingen en pleegt hiervoor het noodzakelijke (preventieve) onderhoud. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

Ook word je betrokken bij diverse projecten zoals bijvoorbeeld het reviseren, bouwen en verbouwen van machines en productielijnen.

Geen enkele machine binnen onze organisatie is namelijk standaard. Hierbij wordt het ventileren van jouw eigen visie en initiatief gewaardeerd en gestimuleerd.

Monteur Koen : Het leukste aan monteur zijn bij vanRijsingengreen is toch wel de afwisseling. Door de verschillende soorten productielocaties zijn de werkzaamheden erg divers.

Daarnaast werken we met mooi, nieuw materiaal. Zo hebben we onder andere een eigen opspantafel en een net nieuwe lintzaag.’

De werkzaamheden vinden plaats in vier verschillende fabrieken, waarvan drie vestigingen op één locatie in Helmond en één in Deurne.

Momenteel werken we in 2-ploegen. Ook draai je eens in de drie weken een oproep-storingsdienst in het weekend.

Wat bieden wij jou?

Je wordt onderdeel van een hecht, collegiaal team van vijf personen in een organisatie met een goede sfeer. Je wordt betrokken in onze verbeterprocessen en krijgt hierdoor de kans jezelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast werk je in een mooie, gezonde branche.

Ons familiebedrijf heeft een platte structuur en korte communicatielijnen. Wij richten ons momenteel met onze verschillende divisies op het zaaien, oogsten, verwerken en verkopen van momenteel maar liefst negentien verschillende soorten groente.

Ook kun je rekenen op een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met vervolgens uitzicht op een vast dienstverband.

Wij gaan voor langdurige relaties en zijn dus op zoek naar een medewerker voor langere tijd. Ook verstrekken we regelmatig gratis groente en fruit op de werkvloer.

Vind je het leuk om dingen te ondernemen met collega’s? Word dan lid van onze personeelsvereniging!

Monteur Koen : Wij vormen met z’n alle een hecht, gezellig team! We werken veel samen en staan altijd voor elkaar klaar.’

Wie ben je?

Met jouw technisch inzicht, handigheid en oplossend vermogen zorg je ervoor dat het productieproces vlot blijft lopen. Je vormt graag een hecht team met je collega’s, maar je kunt ook zelfstandig goed uit de voeten.

Daarnaast is flexibiliteit belangrijk, maar met jouw grote verantwoordelijkheidsgevoel dat is geen punt. Jij wilt echt mee met de verdere groei en ontwikkeling die wij door willen maken.

 • Een afgeronde Mbo opleiding in de techniek (voorkeur WTB of Elektrotechniek);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en / of Engelse taal in woord en geschrift;
 • Heb jij ervaring met SAP of een ander ERP-systeem? Dit is een pré;
 • Heb jij ervaring in de foodbranche? Dit is een pré.
 • Pas jij binnen onze bedrijfscultuur?

  Onze organisatie staat de komende jaren in het teken van het leggen van de fundamenten, waarop we verder kunnen professionaliseren.

  Je past bij ons als je hieraan energiek mee wilt bouwen. Je gaat werken in een organisatie met de volgende kernwaarden : langdurige loyale relaties met alle belanghebbenden, deskundig en ultra nieuwsgierig naar groente, transparant en no waste.

  Verder hebben we een no-nonsense werkomgeving met veel vrijheid. Ook hebben we korte communicatielijnen en zeer betrokken collega’s, die met hart voor de zaak hard meewerken aan onze verdere groei.

  Over het bedrijf

  vanRijsingengreen werkt samen met de natuur aan gezonde groenteproducten. Onze bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier.

  Geïnspireerd door de natuur, accepteren we geen verspilling. We gebruiken alle delen van onze groenten. We bewaken, hergebruiken en versterken onze natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

  We zijn gek op groente. Daarom zoeken we voortdurend innovatieve manieren om alles van de groente te gebruiken.

  vanRijsingengreen bestaat uit vier divisies, die zich met vollegrondsgroente bezighouden : vanRijsingensource, vanRijsingeningredients, vanRijsingenfreshservice en vanRijsingencarrotconcepts.

  De divisies delen behalve groenten en kennis van groenten, ook een hoger doel met elkaar : zero waste. We willen niets verspillen en alles tot op de laatste druppel of vezel tot waarde brengen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier