Elektromonteur
Yourprofessionals
Putten, NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io

Kan jij de wet van Ohm wel dromen en wil jij samen met hecht team van 5 collega monteurs de volledige verantwoordelijkheid voor de productieafdeling tot je nemen en onderscheid jij je hierin op elektrotechnisch vlak?

Schroom je niet om, als echte allrounder, mee te denken en ondersteunend werk te verrichten op mechanisch vlak? Dan is de functie van Elektromonteur bij deze internationale organisatie dé rol voor jou! Lees meer en plan een digitale kennismaking in!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Deze organisatie is wereldleider op het gebied van Feed. Haar geavanceerde oplossingen zijn de basis van hoogstaande kwaliteit van voeding voor wereldwijde consumenten.

Zij leveren al meer dan 75 jaar haar vertrouwde merken aan klanten in meer dan 50 landen.

In Nederland hebben zij meerdere fabrieken en momenteel zijn zij voor één haar fabrieken op zoek naar een elektromonteur die ervaring heeft in het preventief en correctief onderhoud van geavanceerde procesinstallaties.

Functieomschrijving

Dit ga jij doen als Elektromonteur :

Je start je dag met een controle ronde en preventieve klussen die op je lijst staan. Uiteraard komen storingen in elke fabriek voor en zo zal dit ongetwijfeld ook het geval zijn tijdens jouw controle ronde en / of preventieve onderhoudsbeurten.

Door jouw kwaliteit en efficiëntie weet jij dit, samen met je team, goed te managen. Zoals het motto luidt : Ëén team, één taak! Eenmaal klaar met alle werkzaamheden log je in het systeem in om alle schema's en tekeningen bij te werken, zodat de (werk)geschiedenis van alle installaties goed te achterhalen is.

Je rapporteert direct aan de Hoofd Technische Dienst en schakelt met regelmaat met de operators om klachten en / of storingen aan de installaties zo efficiënt mogelijk in kaart te brengen en tijdig op te kunnen lossen.

Profiel

Dit neem jij mee als Elektromonteur :

 • Een afgeronde elektrotechnische opleiding MBO 3 of 4;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een proces technische organisatie;
 • Je bent bereid om flexibele consignatiediensten te draaien;
 • Ervaring met het werken met PLC technieken (hierin word ook in jou geïnvesteerd);
 • Je bent bereid om flexibele consignatiediensten te draaien (met bijbehorende onregelmatigheidstoeslag);
 • Het hebben van NEN 3140 is een pré (indien je deze niet bezit, zal deze bij de start direct ingepland worden).
 • Herken jij jezelf in deze punten en ben jij klaar voor deze uitdaging? Reageer dan nu met jouw cv (een kleine motivatie hoeft niet, maar wordt wel gewaardeerd!).

  Aanbod

  Wat jij krijgt als Elektromonteur :

 • Werken bij een wereldleider in de feed met veel doorgroeimogelijkheden;
 • Een zeer interessante job waarin op jouw expertise vertrouwd wordt;
 • Marktconform salaris;
 • Investering op het gebied van cursussen en opleidingen.
 • Meer weten over deze functie? Of ben je misschien benieuwd wat wij nog meer aan nieuwe uitdagingen voor jou hebben? Bel of app dan naar Mike Lindhout via 0630443697, dan plannen we een digitale kennismaking in.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier