Montessorischool zoekt krachtige afdelingsleider voor havo 4 en 5!
derec
Zoetermeer,NL
5 dagen geleden

Montessorischool zoekt krachtige afdelingsleider voor havo 4 en 5!

Zoetermeer

Een van Maria Montessori's bekendste uitspraken was "Leer mij het zelf te doen". Als afdelingsleider van de bovenbouw van de havo op deze Montessorischool, sta jij natuurlijk volledig achter deze stelling.

Jij weet precies wat de leerlingen en docenten van deze afdeling van jou nodig hebben om te blijven ontwikkelen en groeien.

Je bent hier voor minimaal 0,8 fte welkom en kan tot 1,0 fte aan de slag!

Organisatie

Op deze brede school wordt onderwijs geboden volgens het Montessori-principe. Leerlingen kunnen hier onderwijs volgen op mavo- tot en met gymnasiumniveau en leren vanaf het eerste jaar al een grote mate van zelfstandigheid aan.

De school kenmerkt zich door een sfeervol en ambitieus karakter. Een van de factoren waardoor de school al geruime tijd een mooie groei in leerlingenaantallen doormaakt.

Functie

Als teamleider op deze school ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van havo 4 en havo 5, een zeer grote verantwoordelijkheid.

Zo zet jij je in voor het bewaken van de vastgestelde beleidskaders en zorg jij voor saamhorigheid in het team van docenten.

Omdat jij zelf voor 0,3 fte voor de klas zal staan en hierin bij voorkeur ervaring in hebt, is dit voor jouw geen enkel probleem.

Je beschikt over een open houding en communicatief ijzersterke vaardigheden. Zo weet het team van docenten jou altijd te vinden bij vraagstukken of problemen.

Verder beschik je over kennis van het Montessori-principe waarbij ervaring met dit onderwijs een grote pre is. Je gaat hier voor minimaal 0,8 fte aan de slag en bent vanaf het nieuwe schooljaar welkom op deze school.

Functie-eisen

 • Je beschikt universitair werk- en denkniveau;
 • je bent voor minimaal 0,8 fte beschikbaar;
 • je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid;
 • je bent een geboren leider;
 • je bent communicatief ijzersterk, zowel in woord als in geschrift;
 • je beschikt over een open houding;
 • je hebt affiniteit met de leerlingen van de havo.
 • Aanbod

  Bij Derec werken we graag op een persoonlijke manier. We proberen altijd de beste match te maken tussen kandidaat en werkplek en streven een goede zorg na voor iedereen die via ons aan de slag gaat.

  We gaan daarom graag het gesprek met je aan over persoonlijke doelen en wensen. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Michael een WhatsApp 06-82313121 Michael derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier