Kwekerij medewerker
Kwekerij Silene
Hulshorst, Nederland
3 dagen geleden
source : Jobsonline

Vacature allround kwekerij medewerkerTer uitbereiding van ons team zoeken wij een allround kwekerij medewerkerKwekerij Silene is een groeiend bedrijf dat zich richt op het kweken van vaste planten in verschillende potmaten.

Vanwege toenemende werkzaamheden zijn we op zoek naar versterking.Wat wordt er gevraagd : - Afgeronde opleiding in het groen (mbo) is een pré- Leergierig en flexibel- Geen 8 tot 5 mentaliteitWat zijn de werkzaamheden : - Alle voorkomende werkzaamheden op de kwekerij, zoals het klaarmaken van bestellingen, stekwerk en oppotten- Maken van pakbonnen en beantwoorden van aanvragen via de mailWat bieden wij : - Een marktconform salaris- Fulltime aanstelling- Mogelijkheid tot volgen van cursussen / behalen van certificaten (o.

a. spuitlicentie, BE rijbewijs en heftruckcertificaat)- Gezellige (werk) sfeerInteresse?Neem contact op via onderstaand emailadres : administratie kwekerijsilene.

nl (mailto : administratie kwekerijsilene.nl?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl)Kwekerijadres : Oudeweg 218077ST Hulshorst

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier