Helpende (Plus)
AxionContinu
De Bijnkershoek (Utrecht Transwijk Noord), NL
16 uur geleden

Jij bent een enthousiaste duizendpoot die zorgt voor een goede sfeer in de huiskamer voor onze bewoners. Als Helpende (Plus) ga je werken in woonzorgcentrum De Bijnkershoek, dat ligt in een rustig deel van Transwijk (Utrecht).

Zelfstandig leven in een prettige kleinschalige woonomgeving met de benodigde zorg, dat is wat wij onze bewoners bieden.

Maar er is meer : veel vele activiteiten, zoals een wandelvierdaagse, de jaarlijkse zomerfeesten en de wekelijkse kleine markt met verse bloemen, fruit, kleding en poffertjes, een mooie tuin en gezellig restaurant voor bewoners én medewerkers! De leidinggevenden stellen zich zeer flexibel op denken graag met jou over opleidingen en roosterwensen.

Kortom, een woonzorgcentrum met een levendig hart en waar jij als nieuwe collega van harte welkom bent!

Wil je graag een dag vrijblijvend meelopen? Stuur jouw CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.

Het aantal uur dat we kunnen bieden overleggen we graag met jou persoonlijk. We hebben ruimte voor een contract van 24-28 uur.

Binnen AxionContinu zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden.

Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van cliënten en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.

Jouw functie

De woonzorgondersteuner die wij zoeken, moet best veel in huis hebben. Laten we beginnen met wat wij het belangrijkste vinden : jij weet als geen ander sfeer te brengen in kleinschalig wonen.

Met een flinke dosis enthousiasme en professionaliteit ben jij de duizendpoot met verzorgende taken die de huiskamer draaiende houdt.

Daarnaast bezit je over een 'ingebakken' positieve levenshouding en ga je er altijd uit van wat er wél kan. Als woonzorgondersteuner vind je dat het glas per definitie halfvol is en niet half leeg.

Als je zó in elkaar zit, dan ben je bij ons heel erg op je plek!

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. Of dat nu volledig herstel is of het beste halen uit een situatie die hoe dan ook niet meer beter wordt.

We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan.

En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Klik voor een kaart met de locatie.

Jij :

 • bent (binnenkort) in het bezit van een diploma van een beroepsrelevante opleiding op MBO-niveau 2 (Helpende) met eventueel deelcertificaten 301 en 302
 • hebt affiniteit met ouderenzorg en bij voorkeur recente werkervaring
 • hebt geduld, inlevings- en doorzettingsvermogen
 • kunt goed zelfstandig werken
 • Wij bieden

  Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne BBL-opleiding tot Verzorgende IG. Deze opleiding mag je volgen op de eigen afdeling met een externe stage.

 • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou FWG schaal 25.
 • Hier bovenop ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand.
 • En... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
 • Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier