Spa Medewerker
RITUALS
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
4 dagen geleden
source : Fashionjobs
-

Zodra je de deuren opent van de Rituals-spa gaat er een bijzondere wereld open. Laat je meenemen in een wereld van totale ontspanning.

Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om de tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment.

Even stilstaan bij. Vanuit deze filosofie bestaat de Rituals Urban Spa waar een verfijnde selectie wordt geboden van de beste behandelingen die de wereld heeft voortgebracht voor mannen en vrouwen.

Dit is de plek waar jij als Spa medewerker een unieke beleving kunt creëren voor de klant en voor je collega's.JOUW VERANTWOORDELIJKHEDENVoor jou is er als spamedewerker een commerciële en belangrijke rol in onze Urban Spa weggelegd.

Je laat onze klanten echt ervaren hoe je met weinig moeite wat extra geluk kunt creëren. Bijvoorbeeld door je klanten - onder het genot van een kopje Rituals-thee - ons verhaal en dat van onze producten te vertellen.

Je helpt onze klanten altijd vriendelijk, met aandacht en met een glimlach. Je deelt onze persoonlijke filosofie, diep van binnen en met onze klanten.

Jij laat de Urban Spa er netjes en verzorgd uit zien, zodat onze klanten de rust ervaren. Je bent een stijlvolle aanwinst voor het jonge, gezellige spa-team.

FUNCTIEVEREISTENIn onze zoektocht naar de beste spamedewerker hechten wij vooral waarde aan wíé jij bent, meer dan wat er nu op je cv staat.

Ervaring in een spa en / of cosmetica is fijn, maar het gaat ons vooral om de inhoud : - Ervaring in bindweefseltechniek en ervaring met gellak is een pre.

 • Diploma schoonheidsspecialiste is een vereiste.- Juiste vleug commercie.- Authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid.
 • Jij maakt onze klanten én collega's blij.- Sterk in communicatie. Zowel in het Nederlands als in het Engels.- Flexibele inzetbaarheid.

  Jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken.- Eerlijkheid. Tegenover jezelf en anderen. Dat betekent ook dat je de integriteitscontrole doorstaat via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel.

  Dit is onderdeel van de procedure.- Je bent geïnteresseerd in innerlijke schoonheid in mensen en binnen je vakgebied wil je 'best in class' zijn.

  WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?Rituals biedt jou een veelzijdige rol aan in een jong team met enthousiaste collega's in onze Urban Spa.

  Het salaris is boven marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en bied je een ambitieuze en prettige werksfeer.

  Om je te introduceren in de wereld van Rituals hebben wij een onboarding programma genaamd : get-ritualized en hebben wij onze Rituals Academy.

  Dit geeft jou een vliegende start in het begin van jouw carrière bij Rituals. We bieden permanente trainingen aan gedurende je gehele dienstverband.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier