Teammanager Environmental Consultancy
Sweco
Groningen, NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io

Functieomschrijving

Word jij de nieuwe teammanager binnen onze afdeling bodem en ondergrond voor de locatie Groningen? Maak jij met jouw team de transitie naar Environmental Consultancy mogelijk?

Laat jij het team groeien? Ben je resultaatgericht? Zoek je verbreding? Ken je de markt en ben je mensgericht? Dan is dit de droombaan voor jou!’

Paul ten Kroode Divisiedirecteur

De afdeling Bodem en Ondergrond van Sweco houdt zich bezig met advisering en projectmanagement op een breed gebied van bodemonderzoek en -sanering, archeologie, cultuurtechniek, geodatamanagement, ondergrondmanagement en onderzoek naar nieuwe stoffen.

Onze opdrachtgevers (zoals Prolander, TenneT, waterschappen, provincie en gemeenten) hebben behoefte aan innovatieve kennis over inhoud, proces, financiën en strategie van ondergrond gerelateerde vraagstukken.

Wij werken regelmatig samen met buitenlandse partners in internationale projecten op het gebied van bijvoorbeeld PFOS, bodemsanering en bodembeschermende maatregelen.

De afdeling behoort hiermee tot de top van de ondergrondadviseurs in Nederland.

De Afdeling zit momenteel in de transitie van Bodem en Ondergrond naar Environmental Consultancy. Jij bent een stevige inspirerende en motiverende leidinggevende die het beste uit zijn medewerkers weet te halen en ze coacht in deze transitie.

Jij weet het team te enthousiasmeren en naar een hoger niveau te brengen. Je zet duidelijk koers en neemt je team mee in deze koers.

Je hebt een heldere visie op ontwikkelingen in de markt en kan onderzoeken welke kant het team precies op moet om goed op die markt aan te blijven sluiten.

Jij kijkt naar de personeelsopbouw en gaat vacatures stellen. Jij weet welke mensen er nodig zijn! Dit team krijgt op den duur een voorbeeldrol als het gaat om het inzetten en doorzetten van de visie, mede door de ruime kennis en ervaring die aanwezig is.

Tevens zal men een prominentere rol innemen als het gaat om innovatie en pro-activiteit.

Naast de rol van Teammanager ben je actief als projectmanager in complexe en multidisciplinaire projecten. Met klanten weet je goede relaties op te bouwen op basis van respect, vertrouwen en inhoudelijke expertise waarbij je voortdurend gericht blijft op het behalen van commerciële resultaten.

Jij bent het boegbeeld van het team, hebt een groot eigen netwerk, weet eigen werk te genereren en weet ook je teamleden te inspireren hetzelfde te doen.

Wij zoeken

 • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding afgerond en enige jaren ervaring opgedaan als leidinggevende;
 • Je bent een stevige people manager met een duidelijke visie;
 • Je werkt planmatig, doelmatig en resultaatgericht en bent flexibel en stressbestendig;
 • Je hebt ervaring als multidisciplinair projectmanager en bent in staat om projecten conform afspraken binnen financiële kaders te realiseren;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent commercieel sterk en hebt een relevant netwerk.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen we graag je sollicitatie via de button op deze pagina. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Wesley van Breda, Afdelingshoofd via 0622815535.

  Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Daphne Kleuver, Corporate Recruiter, 0631963036, daphne.

  kleuvergijsbers sweco.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier