Bijbaan Vulploegleider
Jumbo
Hendrik Ido Ambacht, nl
6 dagen geleden

De leukste bijbaan van Hendrik Ido Ambacht

We horen je denken : een leuke bijbaan? In een supermarkt? Jaja...’

Ja, echt wel! De állerleukste zelfs. Je werkt namelijk in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten. En hé, het is niet zomaar een bijbaan.

Je krijgt uitdagende en belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris. En moet je een week hard blokken voor school?

Dan passen we gewoon je werktijden aan!

Jouw goal

Met jouw leidinggevende skills zorg je voor een goede werkvoorbereiding, je weet je collega’s te motiveren en je bent niet te beroerd om zelf de schappen mee te vullen.

Als vulploegleider ben je er uiteraard ook voor de klant. Je weet niet alleen álles te vinden, je doet er ook alles aan om de wens van de klant te vervullen.

Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!

Hoe word jij onze nieuwste superster?

 • Je bent 0 tot 10 uur per week beschikbaar
 • Je weet als geen ander je vulploeg collega’s te motiveren
 • Je wil jezelf ontwikkelen en in alles wat je doet beter worden
 • Jumbo, daar gebeurt het

  Werken bij Jumbo voelt eigenlijk niet eens als werken. Ben je de ene dag nog aan het vakkenvullen, de volgende dag loop je op de Jumbo racedagen (hallo Max Verstappen!).

  Of heb met je collega’s een schaatsclinic van Sven Kramer. Dus of dit de leukste bijbaan van Hendrik Ido Ambacht is? Echt wel! Zie jij jezelf al helemaal rondlopen in de leukste supermarkt van Nederland?

  Wij jou wel! Solliciteer nu op deze leuke vacature bijbaan vulploegleider, tot snel!

  Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek : wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier