Bijbaan voor HBO
Zorgbalans
Heemstede
1 dag geleden

Wat doe je als

HBO-V student in onze woonzorglocaties?

Net als je collega’s op de afdelingen help je cliënten met ADL. Je weet wat cliënten aan aandacht, zorg en begeleiding nodig hebben.

Daarnaast overleg je met collega’s, heb je contact met de familieleden van cliënten en eventueel met behandelaars. Omdat je niet altijd op dezelfde locatie werkt, is het belangrijk dat je snel de juiste informatie weet te achterhalen over jouw cliënten.

Profiel en opleiding

 • Als student HBO-V heb je minimaal je verpleeghuisstage afgerond. Dan kun je aan de slag als helpende .
 • Als je je 3e studiejaar hebt afgerond dan kun je aan de slag als verzorgende IG .
 • In je werk toon je daadkracht en initiatief, kun je zaken snel en correct inschatten en neem je je verantwoordelijkheid
 • Je kan een cijferlijst / osirislijst overleggen (dit is verplicht). Op deze cijferlijst / osirislijst staat per studiejaar het vereiste aantal te behalen punten aangegeven en wat daadwerkelijk behaald is.
 • Over werken in de flexpool

  Wat is er mooier voor jou om als HBO-V student een flexibele bijbaan te hebben en tegelijkertijd relevante werkervaring op te doen in de (ouderen)zorg.

  Dan is werken bij Zorgbalans in de flexpool voor onze woonzorglocaties helemaal jouw ding! Werken in de flexpool betekent dat je zelf van te voren aangeeft bij welke locaties je wanneer kunt werken.

  Dus wil je naast je studie graag extra werken in de ochtend, avond of juist alleen in het weekend? Dan is dat mogelijk bij deze vacature.

  In overleg met je planner stel je je rooster samen.

  Salaris en overige arbeidsvoorwaarden

  Werk je als verzorgende IG bij ons? Dan verdien je €12,83 bruto per uur (FWG 35 CAO VVT). Werk je als Helpende? Dan verdien je bij ons €12,16 bruto per uur.

  FWG 25 CAO VVT). Daarbij bouw je ook nog eens pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.

  Verder ontvang je een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden : Zorgbalans UIT&THUIS met gunstige regelingen voor gemak, gezondheid en ontspanning.

  De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT

  Interesse in deze HBO-V bijbaan bij Zorgbalans?

 • Er zijn diverse mogelijkheden in onze woonzorglocaties. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met medewerkers flexpool;
 • Nadia Wondel, telefoonnummer 06-524 130 88 of Marion van der Voort, telefoonnummer 06-46 61 49 71.

  Klikhieronder op de button solliciteren’ om je sollicitatie te versturen.

  Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

  Acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier