Verpleegkundig specialist 32 tot 36 uur
Saffier
Den Haag, ZH, NL
3 dagen geleden

Jouw functie

Als verpleegkundig specialist hoor je samen met de specialist ouderengeneeskunde, gezondheidszorgpsycholoog en psycholoog bij het kernteam.

Je werkt nauw samen met alle verschillende disciplines vanuit een multidisciplinair (behandel)team. Je gaat zelfstandig behandelrelaties aan en biedt behandeling en begeleiding op het gebied van somatische-, psychiatrische- en verslavingsproblematiek.

Dit maakt jouw werk heel veelzijdig en biedt uitdagingen en leermogelijkheden.

Waar ga je werken?

Het gaat om een functie op de locatie Domus Nostra in stadsdeel Segbroek in Den Haag. Dit is een kleinschalig woon- en expertisecentrum waar 84 mensen met het syndroom van Korsakov of een daaraan gerelateerd beeld.

Bewoners krijgen hier behandeling en begeleiding. Ze krijgen hulp in het aanbrengen van structuur in hun dag- en werkindeling.

Er wordt maatwerk geboden waarbij de eigenheid en zelfstandigheid van de bewoner voorop staat. Uitgangspunt hierbij is de empathisch directieve benadering, een door Saffier ontwikkelde methode om mensen met Korsakov zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Saffier is als potential aangesloten bij Topcare voor GRZ-cliënten en cliënten met Korsakov. Dit maakt Domus Nostra een ambitieuze locatie waar mogelijkheden worden gecreëerd tot onder andere het doen van (wetenschappelijk-) onderzoek.

Domus Nostra is een inspirerende werkomgeving, waar eigen initiatief, eigen verantwoordelijkheid, reflectie en teamgeest belangrijke waarden zijn om hier invulling aan te geven.

Jouw profiel

 • Je bent BIG-geregistreerd Verpleegkundige (niveau 5) aangevuld met de masteropleiding Master in Advanced Nursing Practice
 • Je hebt affiniteit met de GGZ
 • Je voelt je thuis in een informele organisatie waar ruimte is voor creatieve ideeën en waar buiten de kaders gedacht wordt
 • Ons aanbod

 • Direct een vast contract van 32 tot 36 uur per week
 • Salaris in FWG 60 cao VVT tot max. € 4.744,40 bruto per maand op basis van 36 uur per week
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand
 • Werkuren en -dagen zijn bespreekbaar
 • Je komt terecht in een informele organisatie gericht op samenwerking en intervisie
 • Persoonlijk scholings- en / of ontwikkelingsplan
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kortingen op uitjes, activiteiten en sportabonnement
 • Saffier heeft een actieve personeelsvereniging
 • Meer informatie?

  Voor inhoudelijke vragen over de functie, neem gerust contact op met Marieke Suurland, specialist ouderengeneeskunde via 06-20524678 of Raymond Bours, manager Behandeldienst en GRZ via 06-51467610.

  Solliciteren

  Ben je enthousiast, dan maken we graag kennis met jou. Stuur je cv via het online sollicitatieformulier. Ook kun je contact opnemen met Jan de Roode via 06-57512181 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

  We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. De vacature wordt gesloten op het moment dat wij de geschikte kandidaat gevonden hebben.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier