Sales Manager
Mercuri Urval BV
Heemskerk, Noord Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Lohmann GmbH & Co. KG is een van de pioniers op het gebied van kleef-en lijmtechniek. Lohmann biedt klanten de meest geavanceerde lijmoplossingen en is leverancier voor de maakindustrie wereldwijd.

Het creatieve vermogen van de lijmtechnici van Lohmann komt op vele manieren tot uiting. Wereldwijd worden klanten ondersteund door de ontwikkeling van nieuwe producten en innovatieve lijmconstructies door het aanbieden van on-site oplossingen.

Met ongeveer medewerkers wereldwijd, ultramoderne coatingfabrieken in Europa, Azië en Amerika, 20 dochterondernemingen en exclusieve verkooppartners in meer dan 50 landen, beschikt Lohmann over de best mogelijke middelen om optimale oplossingen te garanderen voor de industrie.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Neuwied, Duitsland. Om de omzet van Lohmann in Nederland te verdubbelen, zoeken wij voor het verkoopteam in Nederland een Sales Manager.

In deze functie ontwikkel je de verschillende klantgroepen in Nederland van Lohmann en genereer je nieuwe business. Je bent het aanspreekpunt voor grondstofleveranciers in de bouw, producenten van consumentengoederen en de auto-industrie.

Je adviseert klanten en prospects over de toepassingen van Lohmann. Je bent de verbindende schakel voor klanten om hen zo professioneel mogelijk te ondersteunen met het aanbod van de producten.

Je draagt bij aan de transformatie van productgerichte naar oplossingsgerichte sales. Jouw taken : Signaleren van markttrends en -kansen.

Proactief benaderen en bezoeken van relevante marktpartijen. Opstellen van het jaarlijkse salesplan. Begeleiden en opvolgen van offertetrajecten in samenwerking met de afdeling Customer Service.

Ontwikkelen en bijhouden van een netwerk via beurzen, netwerkbijeenkomsten en social media. Je werkt nauw samen met het Lohmann France-Benelux Team gevestigd in Frankrijk.

Je rapporteert en werkt samen met de Sales Directeur Nederland. Het kantoor is gevestigd in Heemskerk. Je reist 70% van de tijd en bezoekt regelmatig de kantoren in Frankrijk en Duitsland.

Wij zoeken een ondernemende verkoper met een sterke commerciële focus. Een enthousiaste pionier met technische affiniteit.

Iemand die zorgt voor een goed geïnformeerde markt en marktkansen vertaalt naar opdrachten. Jouw profiel : Hbo werk- en denkniveau.

Minimaal drie jaar ervaring in een technisch commerciële (buitendienst) functie, bij voorkeur in de in bouw, bouwnijverheid, maakindustrie of industriële sector.

Ervaring met het realiseren van bedrijfsgroei door het behalen of overtreffen van ; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij voorkeur wonend centraal in Nederland. Lohmann biedt een commerciële functie met veel autonomie en volop kansen om je te bewijzen bij een solide organisatie met sterke groei ambities.

Een vakinhoudelijk uitdagende baan bij een kleinschalig bedrijf in Nederland binnen een sterk internationaal familiebedrijf.

Een degelijk product met bewezen toegevoegde waarde. Een product waar volop in wordt geïnvesteerd en gezocht wordt naar nieuwe toepassingen in verschillende sectoren.

Een financieel solide werkgever. Een informele, open en inspirerende sfeer. Interesse? Reageer via Je vindt de vacature met NL-06311.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ton van den Boogaard of Willy van Middelaar, Mercuri Urval, via . Kijk ook op

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier