Projectleider Civiele Techniek
Sweco NL
Eindhoven, Netherlands
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor het team Civiele Techniek en Cultuurtechniek in Eindhoven zoek ik een ervaren projectleider met een flinke dosis ondernemerschap.

Iemand die zich thuis voelt in de regio Brabant en / of Limburg en die met veel betrokkenheid samen met klanten leuke en uitdagende projecten oppakt.

Door teamwork en goede samenwerking zorg je er iedere keer weer voor dat een klant positief wordt verrast en de samenwerking met jou blijft opzoeken.

Ook een open en coachende houding om verder mee te bouwen aan de ontwikkeling van het team vind ik erg belangrijk. Ik ben dan ook op zoek naar een echte teamplayer.

Heb jij de ervaring en het vakmanschap die daarvoor nodig zijn? Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je.

Piebe Idema

Afdelingshoofd Techniek

Een toekomstbestendige leefomgeving is mogelijk door inzet van state-of-the-art kennis van techniek voor de realisatie van ontwerpen op het gebied van openbare ruimte.

Sweco adviseert over technische oplossingen die rekening houden met duurzaamheid, kwaliteitsborging en kostenbeheersing.

In de rol van Projectleider ben je verantwoordelijk voor het verwerven en managen van projecten binnen het werkveld van de Civiele Techniek in de volle breedte.

Je bent een netwerker en weet marktkansen te verzilveren en op te volgen. Je bent uitstekend in staat de klantvraag te vertalen naar offertes en opdrachten voor Sweco.

Specifiek bij innovaties in onze dienstverlening of nieuwe producten neem je een voortrekkersrol om deze snel te vertalen naar nieuwe mogelijkheden bij onze klanten.

Afdeling Techniek in Eindhoven houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerp, de contractvoorbereiding en uitvoeringsbegeleiding van middelgrote tot grote infrastructurele werken (bijvoorbeeld de Erica in Oirschot), waterveiligheid (bijvoorbeeld beekherstel Teutebeek voor Waterschap Roer en Overmaas) en gebiedsontwikkeling (bijvoorbeeld Sonniuspark voor de gemeente Son & Breugel).

Je neemt initiatief bij commerciële activiteiten en activeert en stimuleert je collega professionals van Sweco hierin. Je bent eindverantwoordelijk voor het beheer van een projectenportefeuille en voor een klantengroep in de regio Limburg en / of Brabant.

Wij zoeken

 • Je hebt een WO / HBO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 6 jaar ervaring als Projectleider binnen de Civiele Techniek en Cultuurtechniek.
 • Je hebt ervaring en affiniteit op onder andere de werkvelden waterveiligheid’, gebiedsontwikkeling’ en weginfrastructuur’.
 • Daarbij beschik je over een netwerk bij voor ons interessante doelgroepen; gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers en Rijkswaterstaat.
 • Je bent ondernemend ingesteld en hebt aantoonbare commerciële vaardigheden.
 • Je hebt affiniteit met de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied waarbij het gaat om ketensamenwerking, innovatieve contractvormen en nieuwe verdienmodellen.
 • Je houdt de ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten en weet hierop in te spelen.
 • Geïnteresseerd?

  Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Piebe Idema, Afdelingshoofd Techniek, piebe.idema sweco.nl.

  Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole van Boxtel, Interim Corporate Recruiter, telefoon +31 620955199 of via nicole.vanboxtel sweco.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier