Werkvoorbereider Kunststof Piping, Zaandam
ENGIE
Zaandam , North Holland, Netherlands
1 dag geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Piping is één van de kernactiviteiten van ENGIE Services West. Wij hebben ook een piping afdeling die gespecialiseerd is in kunststof pijpleidingen, appendages en diverse industriële hulpmiddelen in kunststof (PP, PEHD, PVC, PVDF, FRP).

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider. Ben jij een organisatietalent met een technische MBO opleiding?

Als werkvoorbereider bij ENGIE op de afdeling Kunststof verzorg je de complete voorbereiding van kunststof projecten binnen de industrie.

Je bent werkzaam op de afdeling engineering te Zaandam, maar bezoekt ook diverse project locaties bij onze klanten in de regio Noord Holland.

Je takenpakket als werkvoorbereider is breed :

 • Je vakkundigheid laat gedetailleerde kennis en deskundigheid zien met betrekking tot het werk, je neemt vlot nieuwe vakkennis op en je blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
 • Je bent een vraagbaak van de afdeling, uiteraard hoef je niet alles alleen te doen je werkt met anderen samen om teamdoelen te bereiken, je deelt informatie met anderen, je ondersteunt anderen

 • Je vraagt offertes aan bij toeleveranciers, je houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van meerdere kleine en uiteenlopende projecten of één groter en complexer project
 • Je stelt concept offertes op, je krijgt te maken met unit rates en calculaties
 • Je werkt intensief samen met andere disciplines (zoals E en Q) en coördineert de werkzaamheden samen met je team. Hoe groot een project ook is, als werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s
 • Verslaglegging van de werkzaamheden, zoals het maken van financiële overzichten, wijzigingen meer- of minderwerk en projectevaluaties, evenals het bijhouden van ontwikkelingen binnen het vakgebied en documentatie vastleggen
 • FUNCTIE-EISEN

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO (niveau 4) opleiding afgerond in de richting van werktuigbouwkunde of installatietechniek
 • Ervaring binnen zowel de utiliteit als de industrie is een pré.
 • Je hebt kennis van kunststof piping en appendages en hebt bij voorkeur certificaten van de opleiding kunststof lassen 1, 2 en 3 of je hebt trainingen gevolgd bij het TIP Institute of je bent bereid deze cursussen te volgen.
 • Je kunt werken met wet en regelgeving tbv chemische installaties
 • Bij voorkeur ervaring in het werken met SAP
 • Je kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken. Je bent stressbestendig en kunt uitstekend plannen en organiseren
 • Je kunt goed samenwerken en pakt proactief werkzaamheden op
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt altijd je afspraken na
 • WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.

  a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Paul Meester via paul.

  meester engie.com of telefonisch op 06 13 89 64 24

  Werkvoorbereiders

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier