Broker Landmateriaal
Aon
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

In het kort

 • Werken bij Aon betekent werken bij de meest toonaangevende makelaar van Nederland. Dagelijks zetten wij ons in om onze klanten van een optimale dekking te voorzien;
 • zodat zij zich kunnen bezighouden met wat er voor hen echt toedoet. Wil jij hier aan bijdragen? Lees dan verder.

  Jij brengt mee

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Enige kennis van land- / werkmateriaal verzekeringen
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
 • Je vindt bij ons

 • De mogelijkheid om door te groeien binnen een toonaangevende makelaar
 • Werken in een gemotiveerd en collegiaal team
 • Goede voorwaarden met o.a. 13 maand, premievrij pensioen en een bonusregeling
 • Jaco de Pee Recruiter

  jaco.de.pee aon.com

  linkedin.com / in / jacodepee

  Zo ziet jouw dag eruit

  Waar kom je te werken?

  Over het Team

  Als Broker Landmateriaal wordt je onderdeel van het team Broking Marine, Construction & Engineering. Binnen Aon het aanspreekpunt voor transport- en casco gerelateerde verzekeringsoplossingen en adviesdiensten.

  Ook in de internationale Aon wereld speelt Aon Marine Nederland een vooraanstaande rol. Onze klanten zijn o.a. scheepvaartbedrijven, scheepswerven, offshore contractors, logistieke- en transportbedrijven alsmede producenten, importeurs en exporteurs van goederen.

  De afdeling bestaat uit ongeveer 30 professionals. Onze werksfeer is informeel en professioneel en men hecht veel waarde aan collegialiteit en samenwerken.

  Wat neem je mee?

  In de functie van Broker Landmateriaal spreekt het voor zich dat je affiniteit hebt met maritieme verzekeringsproducten, en dan met name op het gebied van binnenvaart, land- en werkmateriaal.

  Omdat je dagelijks schakelt met diverse stakeholders beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden, je weet de verschillende partijen gemakkelijk mee te nemen in jouw verhaal.

  Daarnaast verwachten wij het volgende :

 • Minimaal in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding.
 • Enige werkervaring op het gebied van landmaterieel / binnenvaart is een pré.
 • Naast de Nederlandse beheers je ook de Engelse taal goed. Daarnaast vind je het leuk om binnen een internationale omgeving te werken.
 • Je bent in het bezit van WFT basis en schade, of bent bereid deze te behalen.
 • Je vindt het leuk om te schakelen met verschillende stakeholders en bent resultaatgericht.
 • Wat bieden wij jou?

  Een zelfstandige en dynamische baan met volop ruimte en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een vaste 13e maand, premievrij pensioen, 27 vakantiedagen met mogelijkheid om bij te kopen, reiskostenvergoeding en een bonusregeling.

  De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

  Binnen Aon kun je jouw werktijden flexibel indelen en bestaat de mogelijkheid om thuis te werken (gedurende de geldende Covid maatregelen nog 100%).

  Daarnaast wordt je een laptop ter beschikking gesteld. De kantoren van Aon zijn makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het OV.

  Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Ook dat is mogelijk binnen Aon! Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en het volgen van een studie is bespreekbaar.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Bekijk hieronder de vacatures

  Broking Coordinator

  Voor de Broking afdeling Pre Broked Solutions zijn wij op zoek naar een Broking Coordinator om het team van Brokers te versterken.

  In deze rol ben jij het verlengstuk van de Broker.

  Amsterdam 38.75 uur €2.100 - €3.300

  Senior Broker Financial Lines (D&O / Cyber)

  Wil jij als Senior Broker werken bij de meest toonaangevende makelaar van Nederland. Beschik je daarnaast over een commerciële instelling en goede adviesvaardigheden?

  Solliciteer dan op de vacature van Senior Broker Financial Lines.

  Broker Marine

  Wil jij als Broker werken bij de meest toonaangevende makelaar van Nederland. Ben je communicatief vaardig, heb je affiniteit met de transport sector en wil jij je graag verder ontwikkelen binnen dit vakgebied? Lees dan verder.

  Amsterdam 38.75 uur

  Senior Broker / Specialist Liability

  Wil jij als Senior Broker werken bij de meest toonaangevende makelaar van Nederland. Beschik je daarnaast over een commerciële instelling en goede adviesvaardigheden?

  Solliciteer dan op de vacature van Senior Broker / Specialist Liability.

  Amsterdam 38.75 uur

  Broker Financial Lines (Cyber / Bestuurdersaansprakelijkheid)

  Wil jij als Broker werken bij de meest toonaangevende makelaar van Nederland. Beschik je daarnaast over een commerciële instelling en goede adviesvaardigheden en wil je doorgroeien in je rol als Broker? Dan zoeken wij jou!

  Amsterdam 38.75 uur

  Alle 11 Broking vacatures

  Alle 11 Broking vacatures

  Wil je geen vacatures missen?

  Op de hoogte blijven van de vacatures bij Aon? Maak dan een job alert aan en je ontvangt de nieuwste vacatures in je mailbox.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier