Ocean Supervisor Import
CEVA Logistics
Hoogvliet
4 dagen geleden
 • Job description Wat ga je doen?
 • Als Ocean Import Supervisor ben je verantwoordelijk voor het operationele proces van een aantal van onze meest aansprekende klanten.

  Jij zorgt voor de ontwikkeling van het team en bent verantwoordelijk voor een uitstekende relatie met de klanten en stakeholders.

  Je zorgt dat de operationele processen efficiënt aangestuurd worden en streeft naar continue verbetering. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het tijdig en foutloos afrekenen van dossiers en monitor je budgetten en forecasts.

  Als Supervisor regel je ook de efficiënte werk- en personeelsplanning en ingekocht transport van vervoerders.

  Waar kom je te werken?

  Je geeft leiding aan een klein team van Agents. In deze rol rapporteer je direct aan de Branch Manager en ben je onderdeel van het Branch Management Team.

  Ook werk je nauw samen met de Account Managers en team. Je hebt wekelijks overleg met de data-analysten over de door de klant gestelde KPIs.

  De standplaats voor deze functie is Rotterdam - Hoogvliet.

 • Requirements Wat breng je mee?
 • Wij zijn op zoek naar een professional die in staat is binnen een veranderende en dynamische omgeving de afdeling naar een hoger niveau te tillen.

  Met jouw sociale en communicatieve vaardigheden zet je je in om met jouw collega’s het optimale resultaat te behalen. Je bent in staat om het team te motiveren en te stimuleren om de best mogelijke prestaties te leveren.

  Daarnaast zorg jij er op gestructureerde wijze voor dat continue verbeterprojecten worden ontwikkeld en geïmplementeerd.

 • Je brengt de volgende kennis en ervaring met jou mee : Een relevante afgeronde HBO opleiding;Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een gelijkwaardige positie in een complexe internationale transport omgeving;
 • Ervaring als leidinggevende;Vloeiend Engels & Nederlands in woord en geschrift;Stressbestendig met een hands-on mentaliteit;
 • Ervaring met het managen van complexe en klantgerichte processen;Affiniteit met financiële afhandeling; Sterke kennis van Microsoft office, met name Microsoft Excel.

  Wat bieden wij?

  CEVA kent een informele en transparante bedrijfscultuur. We bevinden ons in een dynamische en groeiende markt en zijn een snel groeiend en continue innoverend bedrijf.

  Bij CEVA streven we dagelijks naar verbeteringen in alle lagen van onze organisatie. Onze missie is om de meest professionele logistics partner te zijn en daar kunnen we jou bij gebruiken! Er is bij CEVA veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambities.

  We bieden volop carriere mogelijkheden en denken in kansen.

  Nieuwsgierig?

  Solliciteer direct via onderstaande knop of neem voor meer informatie contact op met Jill Stegers, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06- 120 902 16.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier