Schoonmaak medewerker
Gom
Stroe, Nederland
20 uur geleden

Functieomschrijving

In het mooie Stroe zoeken wij nieuwe collega's voor de schoonmaak van maandag t / m vrijdag.

Werktijden zijn in overleg in te plannen voor 20 uur per week. Bijvoorbeeld dagelijks van 9.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.

Als schoonmaker kom je overal. Met een doek in de hand en een lach op je gezicht ben je niet alleen het visitekaartje van Gom, jij krijgt ook een exclusief kijkje achter de schermen.

Jij gaat waar niet iedereen komt. Dankzij jouw werkzaamheden kunnen andere werkzaamheden uitvoeren in een ongewoon schone ruimte! Je maakt onder andere de legeringen schoon, dit zijn de verblijfplaatsen van de militairen.

Je werkzaamheden bestaan uit stofwissen, sanitair reinigen, moppen en andere schoonmaak werkzaamheden.

Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker : jij kent je weg in en om het gebouw en bent een aanspreekpunt voor bezoekers. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer.

Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij :

 • Salaris volgens de CAO Schoonmaak- en glazenwasserbedrijf met een bruto uurloon tussen €11,27 en €12,86 per uur ( op basis van 21 jaar en ouder, afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring.)
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!
 • Wie je bent

 • Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
 • een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (dit is een pré).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier