(Assistent) Logistiek Teamleider
IJsvogel Retail
Ede
1 uur geleden

Ben jij de Teamleider die alles op rolletjes laat lopen, heb jij passie voor logistiek, ben jij een motivator en begeleider voor jouw medewerkers en ga jij geen uitdaging uit de weg?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

IJsvogel Retail (met de formule Pets Place Boerenbond) groeit in aantal winkels en online. De verdere professionalisering en uitbreiding van de logistiek is een belangrijk speerpunt voor de organisatie om deze groei te ondersteunen.

Daarom zijn we op zoek naar een fulltime teamleider.

Vanuit ons distributiecentrum bevoorraden wij onze winkels en dragen we ook zorg voor de afhandeling van online orders. Als Teamleader Logistics bij IJsvogel Retail geef jij leiding aan een team van ongeveer 10 tot 30 medewerkers.

Samen met je team en je collega Teamleiders zorg jij voor een correcte afwikkeling van de orders. Jullie zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de inkomende goederen, het orderpick proces, de expeditie en de verpakking van de online orders.

Je denkt en werkt graag mee met je collega teamleiders van de andere afdelingen. Ook verdiep je je graag in het gehele proces en neem je een actieve houding aan als het gaat om het verbeteren en waarborgen van logistieke processen.

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega niet denkt in problemen maar in mogelijkheden en hiermee elke dag ziet als een nieuwe uitdaging!

In deze functie werk je van maandag t / m vrijdag in een tweeploegendienst (1e ploeg van 06 : 00 uur tot 15 : 00 uur / 2e ploeg van 15 : 00 uur tot 23 : 00 uur).

In overleg met je collega teamleider kan er ook gekozen worden voor een vaste dienst.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier