Chauffeur C rijbewijs technische groothandel
Teamflex
Amsterdam
8 uur geleden
source : Monsterboard

Voor een technische groothandel in regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een bakwagen chauffeur. Zit je graag op de weg en vind je contact met klanten leuk?

Ben jij servicegericht en zorg je voor tevreden klanten en medeweggebruikers? Lees dan snel verder. Wat ga je doen; Met de bakwagen ben je verantwoordelijk voor de aflevering van verse producten.

Je begint vroeg in de ochtend, je vind het dus geen probleem vroeg in de vrachtwagen te stappen. Je hebt in deze functie veel contact met klanten, je ben dus het visitekaartje van het bedrijf.

Daarom is het belangrijk dat je klantvriendelijk en servicegericht bent. Rijbewijs C en code 95 Enthousiasme en klantvriendelijkheid Kunnen aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag(VOG) Vriendelijke contactpersonen die altijd voor je klaar staan Een kop koffie (of thee) bij bezoek Regelmatig contact Altijd een werkplek waar je je thuis voelt Salaris conform CAO Een passende baan met ontwikkelingsmogelijkheden 8% vakantiegeld 24 vakantiedagen 1 FTE Opleidingsmogelijkheden 40 uur per week, Goede pensioenregeling na 6 maanden dienstverband Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever.

Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier