Bodemadviseur
Eurofins
Graauw, Netherlands
1 dag geleden

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies.

Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een pro-

forma omzet van 4.2€ in 2018. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren.

Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

Onze mensen bij Eurofins leveren een belangrijke bijdrage aan wereldwijde thema’s op het gebied van onder meer milieu, voedselveiligheid en algehele gezondheid.

Medewerkers zijn trots op het werk dat zij doen en ervaren veel vrijheid bij de uitvoering van de functie. Verantwoordelijkheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie, zodat de mensen met de juiste informatie de juiste besluiten kunnen nemen.

Eurofins investeert structureel in de persoonlijke ontwikkeling van talent, zowel op het gebied van leiderschap, doorgroeipotentie als inhoudelijke kennis.

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices.

Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen.

Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-

adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 600 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten.

Analyses vinden voornamelijk plaats in de grote laboratoria in Amsterdam (Eurofins Omegam) en Barneveld (Eurofins Analytico).

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Graauw zijn wij op zoek naar een

Bodemadviseur

Als bodemadviseur ga je aan de slag met verschillende projecten gerelateerd aan diverse milieu- en bodemonderzoeken. Je begeleidt een project van begin tot einde, dus van de offerte tot aan de factuur.

Doordat je betrokken bent bij het gehele project, ziet een werkweek er afwisselend uit. Je stuurt veldwerkers aan, je stelt onderzoeksprogramma’s op, maar je hebt ook contact met opdrachtgevers.

We zijn dan ook op zoek naar een zelfstandig, stressbestendig persoon met een hands-on-mentaliteit. We zijn op zoek naar een adviseur met circa 3 jaar ervaring in het vakgebied, met een afgeronde milieukundige opleiding op HBO of universitair niveau.

Samenwerken met andere teams en disciplines is een belangrijk onderdeel van je werk.

Je taak bestaat uit :

 • Vertalen van de klantvraag naar een offerte;
 • Communicatie met opdrachtgevers;
 • Voorbereiden van zowel veldwerk als laboratorium opdrachten;
 • Interpreteren (veldwerk)gegevens en (getoetste) analyseresultaten;
 • Opstellen van rapportages van historische onderzoeken, verkennende en nadere onderzoeken;
 • Het actief meedenken aan het verder uitbreiden en optimaliseren van onze dienstverlening;
 • Wat vragen we van jouw :

 • Een afgeronde milieukundige opleiding op HBO of universitair niveau
 • Enige jaren ervaring als bodemadviseur
 • Ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden in het veld is een pré
 • Commercieel inzicht hebben
 • Zelfstandig werken
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Uitstekend plannings- en organisatietalent
 • Praktisch en ondernemend
 • Proactief
 • Optimistisch en enthousiast
 • Wat bieden wij?

  Een baan waarbij jij komt te werken in een professioneel laboratorium met enthousiaste en deskundige collega’s. Werk waarbij je met de juiste inzet en mogelijkheden meer werkzaamheden kunt leren.

  Solliciteren kan via de sollicitatie button.

  Video's om te bekijken

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier