IT Auditor
StackOps B.V.
Ede, Gelderland, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Een ondernemende functie waarin inspraak gewaardeerd wordt en je flinke stappen kan maken als Auditor! Wat ga je doen? Als IT auditor binnen deze organisatie zal je opereren binnen het speelveld van Accountancy, Change Management & Bedrijfsvoering en IT.

Je gaat verder denken dan alleen controlevoering. Door middel van Data Analytics te samen met uitgebreide onderzoeken ga je diverse adviezen uitbrengen aan de klant.

Dit maakt het werk erg divers! Een dag kan er als volgt uit zien : 1. Je start de dag met een meeting bij de klant om de IT omgeving in kaart te brengen.

2. Je voert de analyse uit en rapporteert op kantoor. 3. Je luncht lekker met je collega's en speelt een fanatiek potje tafelvoetbal 4.

Je hebt een call staan met een klant omtrent een IT-security scan en de klant vraagt om advies 5. Samen met je collega denk je mee in een data-analyse 6.

Je sluit je aan bij de borrel, want het is ten slotte einde van de maand Dit is maar een voorbeeld van hoe een dag eruit kan zien, uiteraard is ook hier geen dag hetzelfde.

In de essentie bestaat 40% uit het IT-Auditing, 20% uit Consultancy, 20% Data Analyses en 10% verder vormgeven van de IT-audits.

Wie ben je? - Je hebt meerder jaren werkervaring binnen IT audits. - Afgeronde WO opleiding (bij voorkeur RE) - Je hebt een ondernemende instelling.

 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Wat mag je verwachten? - Salarisindicatie van € ,- tot circa € ,- - Leasevergoeding - 24 vakantiedagen + 6 ATV dagen - Volledige studievergoeding (opleiding, certificaten etc.
 • Waar ga je werken? Ze zijn al meerdere jaren binnen de markt een aanspreekpunt voor klanten als het gaat om zekerheid. Vooral omdat de audits volledig van a tot z worden gedaan / begeleidt.

  Ze zijn onder meer vakbekwaam, objectief, betrouwbaar en gaan graag voor het beste resultaat. De controles worden door goed opgeleide specialisten om zowel op het gebied van Accountacy, belastingadvies, audit en financieel gebied de klanten van de juiste informatie te voorzien.

  Door het hoge kennis gebied zijn ze dan ook een sparringspartner en adviseur voor hun klanten. Heb je vragen over deze vacature?

  Neem dan contact op met : Jordy van den Bosch tel : /

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier