Logistiek supervisor
Randstad
Duiven, NL
10 dagen geleden

Logistiek supervisor

Voor TNT European Road Network in Duiven zoeken wij een gedreven logistiek supervisor / shiftmanager.

Wat ga je doen?

In de functie van Shiftmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het gehele operationele warehouse proces. In je rol stuur je 15 Teamleaders aan.

Je fungeert als spil tussen de Teamleaders en de RTH Manager. Je geeft hen handvatten om op de afgesproken manier het proces te runnen, met als doel de productiviteit en service van de RTH naar een hoger niveau te tillen.

Belangrijk aandachtspunt is het (door)ontwikkelen van de (leiderschaps)kwaliteiten van je Teamleaders. Daarnaast leid je zelfstandig projecten uit het jaarplan en ben je in staat analyses uit te voeren.

Tot slot draag je bij aan het specificeren, implementeren en borgen van procedures en richtlijnen en bewaak je prestaties met betrekking tot Health & Safety.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een natuurlijke leider. Je bent iemand die een helikopterview heeft, structuur kan aanbrengen en bewaken, het gedrag van anderen gemakkelijk doorgrondt, feedback durft te geven en zelf het goede voorbeeld geeft.

Je bent een resultaatgerichte people manager, die in staat is om functionerings- en ziekteverzuimgesprekken te voeren en mensen te sturen door middel van een coachende leiderschapsstijl.

Je communicatiestijl is open en vragend. Dit alles draagt er toe bij dat het Warehouse van RTH QAR als optimale schakel fungeert binnen de Service Chain van TNT Express.

Jouw profiel : HBO werk- en denkniveau

HBO werk- en denkniveau

Minimaal 3-5 jaar ervaring in een operationele leidinggevende rol

Kennis en ervaring van en met Lean principes

Sterk ontwikkelde peoplemanagement skills

Ervaring met het leiden / deelnemen aan projecten

Je hebt, bent en kunt ook :

Goede communicatieve- en sociale vaardigheden (Nederlands en Engels)

Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden om te kunnen communiceren met collega’s op allerlei niveaus binnen de organisatie om de gewenste resultaten te bereiken

Leidinggevende capaciteiten

Focus op continue verbetering

Prioriteiten kunnen stellen

Wat bieden wij.

Je gaat rechtstreeks bij TNT op contract en het bruto maandsalaris exclusief de toeslagen zal liggen tussen de €3400,- en €4659,-.

Ben jij diegene die wij zoeken reageer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier