Schoonmaak medewerker
Hago Zorg
Bergen op Zoom
6 dagen geleden

Voor onze klant tanteLouise zoeken wij een medewerker in de schoonmaak. Je bent werkzaam in Bergen op Zoom en werkt 10 tot 25 uur per week.

De werktijden vallen tussen 07.00 uur en 12.00 uur.

Werken bij Hago Zorg is niet alleen werken in de schoonmaak. Het betekent ook een luisterend oor bieden en zorgzaam zijn.

Jij snapt dat er naast het werk ook een praatje met de bewoners gemaakt mag worden. Daarom is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van de kamers van de bewoners. Deze maak je wekelijks van het plafond tot aan de plinten schoon.

Daarnaast zijn de dagelijkse werkzaamheden het schoonmaken van het sanitair, de vloeren en algemene ruimtes. Heb jij nog geen ervaring in de schoonmaak?

Geen enkel probleem, we leren het je graag!

Wat bieden wij jou als medewerker in de schoonmaak?

 • Een contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris volgens de CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf met een bruto uurloon tussen €11,44 en €13,05 per uur (vanaf 21 jaar).
 • Wil je een cursus of opleiding volgen? Als jij dat wilt, mag je altijd doorleren!
 • Is dit de perfecte baan in de schoonmaak voor jou en wil jij deel uitmaken van het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier