Hulp bij het huishouden, Leiden / Leiderdorp
Zorgenwelzijnplein
Rijswijk
3 dagen geleden

Over deze vacature

Het gaat hierbij om de werkgebieden Leiden en Leiderdorp. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die het leuk om onze klanten te helpen bij hun huishouden.

Functieomschrijving

Florein werkt in de thuiszorg met kleinschalige teams. Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. Florein is op zoek naar mensen met een hart voor mensen.

In overleg spreken we af hoeveel uur je kunt werken.Als Hulp bij het Huishouden heb je een belangrijke rol in het huishouden.

Jouw werk zorgt er namelijk voor dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat vinden we belangrijk bij Florein.

 • Het huishouden op orde houden is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gelukkig ben jij er om te helpen. Schoonmaken, stofzuigen, een was draaien of strijken;
 • daar draai jij je hand niet voor om. Zo is het huis in mum van tijd weer fris en schoon.Ook al werk je individueel bij de cliënt thuis, je werkt niet alleen.

  Je maakt onderdeel uit van een vast team. Jij zorgt ervoor dat elk huishouden de aandacht krijgt die het verdient. Dit doe je door te stofzuigen, schoonmaken, een was te draaien of te strijken.

  Zo zorg jij ervoor dat het huis weer schoon, opgeruimd en fris is als je de deur uitloopt.

  Wij vragen

  Je vindt het leuk om huishoudelijk werk te doen voor onze cliënten, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Je bent zorgvuldig, effectief en neemt verantwoordelijkheid.

  Daarnaast beschik je over eigen vervoer, bij voorkeur de (brom)fiets, en woon je in Leiden / Leiderdorp of de nabije omgeving.

  Het gaat om een parttime functie van zo’n 16-18 uur per week. De werkzaamheden zijn verdeeld over maandag tot en met vrijdag.

  In overleg bespreken we welke dagen jij werkzaam bent.

  Wij bieden

  Flexibel in tijd en locatie

  In overleg met Florein bepaal je bij hoeveel klanten je werkzaam wilt zijn en op welke dagen. Je kunt aangeven of je de ochtenden wilt werken of ook middagen.

  Onze klanten krijgen huishoudelijke zorg op maandag t / m vrijdag, dus niet in het weekend. Je werkt dus parttime.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier