Dedicated Technician Besturingstechniek
JACOBS DOUWE EGBERTS
Joure, FR, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Als Dedicated Technician Besturingstechniek werk je in dagdienst op de Maintenance afdeling van Site Joure. Je zorgt voor de basisconditie, inzetbaarheid en betrouwbaarheid van de productie installaties in jouw expertise op het gebied van elektrotechniek en besturingstechniek.

Jouw dedicated area bevindt zich voornamelijk in de branderij, waar de koffiebonen worden gebrand.

Wat je gaat doen als Dedicated Technician Besturingstechniek

 • Je werkt in nauw teamverband met als doel om ongeplande stilstanden van de productiemiddelen te beperken;
 • Binnen en buiten de TD zorg je voor maximaal rendement uit de complexe productiemiddelen door je technische kennis en vaardigheden over te brengen;
 • Je voert preventief en curatief onderhoud aan productiemiddelen en handhaaft onderhoudsvoorschriften;
 • Je begeleidt operators van de afdeling productie bij de uitvoering van eerstelijnsonderhoud;
 • Binnen de TD zorg je voor overdracht van kennis betreffende je toegewezen afdelingen en installaties op collega’s.
 • Waar kom je te werken?

  Als Dedicated Technician Besturingstechniek werk je in het maintenance team, bestaande uit ongeveer 18 Technicians (WTB & Besturingstechniek) en een Maintenance Engineer.

  In deze functie rapporteer je aan de Maintenance Teamlead. In Joure openden Egberts Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses in 1753 hun kruidenierswinkel De Witte Os aan de Midstraat en legden zo de basis voor het Douwe Egberts voor nu.

  Nog steeds hebben we hier twee van onze belangrijkste fabrieken staan waar we koffie en thee produceren. Bij JDE werken we met passie voor onze historie in een fijne werksfeer.

  De fabrieken zijn technisch van een hoog niveau en continue in ontwikkeling. Elke dag streven we er naar een stapje beter te worden om uiteindelijk de best functionerende fabrieken binnen JDE te worden.

  Functie-eisen

  Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld.

  Wij houden van mensen die niet bang zijn om nieuwe ideeën uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven.

  En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

  Voor de positie van Dedicated Technician Besturingstechniek, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring :

 • Afgeronde MBO-opleiding, met minimaal 2 jaar ervaring in een functie als Technician;
 • Je hebt werkervaring conform NEN 3140 en het programmeren in PLC's;
 • Je hebt een hoge mate van eigenaarschap : je vindt het leuk om een gebied te beheren;
 • Je streeft naar perfectie om je gebied goed te organiseren;
 • Je kunt goed samenwerken om projecten tot een goed resultaat te brengen.
 • Aanvullende informatie

  Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar.

  Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is overal ter wereld.

  Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder :

 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget;
 • 13e maand;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.
 • Enthousiast?

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tjark van Heuvel, Maintenance Teamleader, bereikbaar op +31 646448299.

  Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist, Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

  Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

  JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

  Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken.

  Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

  Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller.

  Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven.

  Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier