Regiebehandelaar
GGZ Drenthe
Meppel
5 dagen geleden

Dit ga je doen

Als regiebehandelaar heb jij je eigen caseload, waarbinnen je samen met de basispsycholoog en psychodiagnostisch werker de diagnostiek verricht.

Daarnaast voer je behandelingen uit zoals CGT-p, traumabehandeling en schematherapie bij de EPA-doelgroep. Je ondersteunt patiënten bij hun herstel en je draagt bij aan de maatschappelijke integratie en verbinding met hun naasten en de wijk. Verder :

 • denk je mee in behandelstrategieën en ondersteun je medewerkers bij het verder toepassen en ontwikkelen van een gedragsmatige aanpak en bejegening van patiënten;
 • neem je deel aan het vakgroepoverleg en onderhoud je netwerken;
 • draag je bij aan zorginnovatie, passend bij onze visie zoals de principes van de Nieuwe GGZ.
 • Vind je het leuk om breed binnen de organisatie te werken? Dan is een aantal uren binnen de afdeling Planbare Zorg ook bespreekbaar.

  Hier herken jij jezelf in

  Jij bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist, verpleegkundig specialist of psychotherapeut en je wilt je in de rol van regiebehandelaar inzetten voor patiënten met ernstige psychiatrische problematiek in de eigen omgeving van de patiënt.

  Je beschikt over doorzettingsvermogen en humor en je ziet het als uitdaging om samen met het team patiënten met langdurige en complexe problematiek te behandelen. Daarnaast :

 • heb je affiniteit met patiënten met ernstige psychiatrische problematiek en ben je geïnteresseerd in innovatie;
 • draag je herstelgerichte zorg een warm hart toe;
 • zie je samenwerken met de patiënt en collega’s als voorwaarde voor het behalen van resultaten.
 • Het kunnen uitvoeren van EMDR- of CGT-p behandelingen bij patiënten met psychotische stoornissen of bereid zijn tot het volgen van scholing op deze gebieden zien wij als een pré.

  Over het team

  FACT Meppel is een enthousiast multidisciplinair team. Het team bestaat uit een psychiater, verpleegkundig specialist GGZ, AIOS, verpleegkundigen, SPV-er, maatschappelijk werker, systeemtherapeut, psychomotorisch therapeut, ervaringswerker, basispsycholoog, IPS-trajectbegeleider, locatiemanager en de zorgadministratie.

  Gezamenlijk bieden we behandeling en zorg aan patiënten in hun thuissituatie, met een ernstige psychiatrische aandoening, waarbij er ook aandacht is voor andere betrokken organisaties, zoals woningbouwcorporaties en de politie.

  We werken volgens het FACT-model en voldoen daarbij aan de eisen die het CCAF stelt. Van onze teamleden vragen we een innovatieve basishouding, de drive om kwaliteit van zorg en herstel centraal te stellen en een open houding om samen te werken, zowel met elkaar als met keten / netwerkpartners.

  Iedere medewerker is verantwoordelijk voor het optimaal uitvoeren van werkprocessen en het scheppen van een gezond klimaat.

  Daarnaast zoeken we de samenwerking met externen om het herstel van patiënten waaronder leefstijl, werk en dagbesteding te bevorderen.

  Wij zien jou

  We bieden je een uitdagende functie in een fijn, hardwerkend en deskundig team waar ruimte is voor humor en waarop je kunt bouwen.

  Je vindt bij ons een werkplek waar je je verder kunt ontwikkelen en waar de mogelijkheid is om te leren en waar, binnen de kaders, ook ruimte is om zelf je werk in te richten. Daarnaast bieden we jou :

 • salariëring volgens cao GGZ, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • een vaste aanstelling van 32 uur per week;
 • scholings- en ontwikkelmogelijkheden, een goed pensioen bij pensioenfonds PZFW en een account bij Fisc Free. Met Fisc Free kun je met belastingvoordeel een fiets aanschaffen, een sportabonnement afsluiten of bijvoorbeeld een bol.com bon kopen.
 • Startdatum van de functie is in overleg.

  Enthousiast?

  Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief.

  Is brieven schrijven niet jouw ding? Voeg dan een kort filmpje toe waarin je je voorstelt.

  Voor extra informatie over deze vacature kun je terecht bij Albert Ligtenberg, locatieteammanager, op : 06 52 41 22 60 of Hanna van der Spek, psychiater, op : 0522 25 19 63, keuze 4 (via de zorgadministratie).

  Ook als je graag eerst kennis wilt maken, vertellen Albert en Hanna jou graag meer in een oriënterend gesprek of ontvang je een uitnodiging een dag mee te lopen bij het FACT-team in Meppel.

  Sollicitatieprocedure

  Extra informatie over de sollicitatieprocedure van GGZ Drenthe vind je op deze pagina.

  De vacature is gelijktijdig in- en extern opengesteld. Dit betekent dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat voorrang heeft op de externe kandidaat.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier