Monteur Buitendienst – Noord
PART Techniek
Noord Nederland
5 dagen geleden

Introductie

Kan jij technisch tekening lezen, denk je in mogelijkheden en wil je graag aan de slag als buitendienst monteur bij een innovatief groeiend bedrijf?

Neem dan vandaag nog contact op met PART Techniek i.v.m. deze vacature!

Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is een innovatieve leverancier van glasspecialiteiten en toepassingen van glas in combinatie met aluminium.

Functie

Voor de buitendienst montage zoekt PART Techniek een allround monteur. Samen met collega’s ga je op locatie werkzaamheden voor projecten binnen de gewenste planningen uitvoeren.

Werkzaamheden zijn zoals inmeten, uitzetten, monteren, glas plaatsen, repareren, afstellen, inregelen en dergelijke. Tevens heb je een coördinerende rol samen met projectleiders, medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers.

Functie-eisen

Om een goede start te kunnen maken teneinde opgeleid te worden tot Monteur Buitendienst denken we dat je VMBO Bouwkunde moet hebben afgerond, of vergelijkbaar niveau hebben verkregen door hobby, interesse of werk.

Als je technische tekeningen kunt lezen, houdt van niet lullen maar poetsen’ dan ben je al een heel eind!

Aanbod

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat de vacature van Monteur Buitendienst via PART Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn?

We vertellen je graag meer over deze

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier