GZ-psycholoog Volwassenen - Hartje Amsterdam at Mentaal Beter
Mentaal Beter
AmsterdamNoord-Holland
19 uur geleden

Wat ga je doen?

Je behandelt een cliëntpopulatie die een grote verscheidenheid aan psychische problemen kent, waaronder bijvoorbeeld angst- en stemmingsstoornissen, PTSS en milde persoonlijkheidsproblematieken.

De behandelingen worden over het algemeen kortdurend en individueel aangeboden en ondersteund door e-health, en waar mogelijk in groepsverband.

Tijdens de behandelingen staat de hulpvraag van de cliënt centraal waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van evidence-based behandelmethodieken.

Ook het uitvoeren van diagnostiek zal mogelijk tot je takenpakket horen. Daarnaast vervul je de rol van regiebehandelaar en ben je verantwoordelijk voor het geven van werkbegeleiding aan enkele basispsychologen en mogelijk aan piogs waar casuïstiek en persoonlijke ontwikkeling wordt besproken.

De clientpopulatie op de vestiging op Roeterseiland bestaat voor een groot deel uit studenten. Een deel van hen is niet-Nederlandstalig waardoor de behandeling soms in het Engels zal plaats vinden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende collega die het leuk vindt om te zoeken naar creatieve initiatieven om de zorg optimaal te organiseren.

Je bent zelfverzekerd, zoekt zelf oplossingen maar vraagt om hulp wanneer dat nodig is. Je kunt de verantwoordelijkheid aan en wilt het team naar een hoger plan tillen.

Je bent een sfeermaker en houdt ervan om ook binnen het team betrokken en informeel met elkaar om te gaan.

Daarnaast vinden wij de volgende punten ook belangrijk :

 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als geregistreerd GZ-psycholoog.
 • Je bent in elk geval ervaren in cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie (groepen).
 • Je beheerst de Engelse taal voldoende om een behandeling te kunnen geven in het Engels.
 • Je werkt vanuit een visie op de moderne GGZ en je wilt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de vestiging in Amsterdam.
 • Je staat ervoor open om op termijn werkbegeleiding te geven aan basispsychologen.
 • Team Amsterdam - Roeterseiland

  Werken bij Mentaal Beter is onderdeel zijn van één gezamenlijk doel : Heel Nederland Mentaal Beter . Van Groningen tot Terneuzen en van Hoofddorp tot Tilburg.

  Ieder team heeft een eigen verhaal, iedere collega een eigen motivatie. Samen zijn we één geheel, één organisatie, met dezelfde kernwaarden : persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken.

  Mentaal Beter Amsterdam-Roeterseiland is een nieuwe vestiging. Het team zal uiteindelijk uit ongeveer 10 collega’s bestaan.

  Dit zijn onder andere GZ-psychologen en Klinisch psychologen, basispsychologen en piogs.

  Iedereen heeft zijn eigen expertise en specialisme, hierdoor kan je veel van elkaar leren. De praktijk is gevestigd in Amsterdam Centrum (Roeterseiland) waarbij de cliëntenpopulatie voornamelijk bestaat uit studenten.

  Binnen het team heerst er een fijne sfeer waarbij iedereen elkaar steunt en je makkelijk bij elkaar naar binnen kan lopen.

  Daarbij is er sprake van goede samenwerkingsrelaties en kruisbestuiving. Er echt voor elkaar zijn wordt als belangrijk ervaren binnen het team.

  Er wordt een opendeurenbeleid gehanteerd, echter zal je in deze tijden meer digitaal bij elkaar aan kloppen. In verband met de Corona maatregelen op dit moment wordt er een maximale bezetting van 50% gehanteerd.

  Dit betekent dat je zowel thuis als op het kantoor werkzaam zal zijn.

  Wat bieden we jou?

  Bij Mentaal Beter krijg je een onconventionele functie waarbij bevlogenheid, pionieren, vrijheid en aanpakken jouw krachtbronnen zijn.

  Verder bieden wij ook het volgende :

 • Een onconventionele en uitdagende functie waarin je veel autonomie krijgt;
 • Voldoende expertise binnen de organisatie en kan hierdoor veel van elkaar leren;
 • Een mooie balans tussen werk en privé. Je beheert je eigen agenda en hebt de mogelijkheid om thuis te werken (ook na Covid-19).
 • Laptop wordt hierbij gefaciliteerd;
 • De salariëring is volgens de CAO GGZ en word je als GZ-psycholoog in functiegroep 65 ingeschaald;
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals; reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering, fietsplan, pensioen, eindejaaruitkering, verlofdagen, budget voor teamuitjes en een jaarlijks Mentaal Beter dag met verschillende sprekers en workshops;
 • Een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget van €1.750,- per kalenderjaar op basis van een 36-urige werkweek dat je kunt besteden aan een opleiding naar keuze.
 • Tevens zijn er jaarlijks landelijk enkele plekken beschikbaar voor de KP-opleiding. We vertellen je graag hoe je carrière pad er uit kan zien als basispsycholoog bij Mentaal Beter.

  Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden? Neem dan hier een kijkje : Arbeidsvoorwaarden.

  Over Mentaal Beter

  Mentaal beter worden en blijven dat is waar wij voor staan! Het is ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van psychische problemen die hun dagelijks leven belemmeren.

  Mentale vitaliteit is immers van uiterst groot belang voor het leiden van een gelukkig leven.

  Wij zijn een curatieve geestelijke gezondheidszorg (ggz) aanbieder met een landelijk netwerk bestaande uit (GZ-) psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters.

  Met ruim 1000 medewerkers verspreid over 100 locaties door heel Nederland, werken we volgens onze vier kernwaarden : persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken.

  Daarnaast zijn wij continu op zoek naar effectievere en innovatieve behandelmogelijkheden.

  Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht voor behandelingen in de generalistische basis ggz (gb-ggz) en specialistische ggz (s-ggz).

  Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van lichte tot matige klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma, ADHD, autisme en somatisch-symptoomstoornissen.

  Het verminderen van klachten is echter niet het enige waaraan wij werken : bij elke behandeling zorgen we ervoor dat mensen groeien in hun zelfredzaamheid en weer de regie over hun eigen leven kunnen oppakken, ongeacht hun leeftijd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier