Persoonlijk begeleider 24-36 uur
Abrona
Huis ter Heide, NL
4 dagen geleden

Als Persoonlijk Begeleider (24-36 uur) op onze locatie Uranushof in Huis ter Heide ga je werken in een top team dat de zaken goed op orde heeft.

In de afgelopen jaren zijn mooie stappen gezet en de kwaliteit is goed op orde.

Samen met de cliënt, zijn wettelijk vertegenwoordiger(s) en het multidisciplinaire team maak jij de vertaalslag van (cliënt)vraag naar een passend ondersteuningsplan.

Met het team en de gedragsdeskundige evalueer je de uitvoering hiervan en stuur je bij waar nodig. Jij coacht je collega's en andere betrokkenen hierin zodat de cliënt passende begeleiding krijgt.

Er wordt gewerkt met de begeleidingsmethodiek Triple C. We streven hierbij naar een 'zo normaal mogelijk leven' voor onze cliënten.

Er zijn voldoende Persoonlijk begeleiders binnen het zorgteam. Om de slagkracht van het zorgteam te vergroten zoeken we een extra Persoonlijk begeleider.

Bij voorkeur heb je ruime ervaring in het coördineren van de zorg. Heb je nog geen ervaring in een soortgelijke functie maar beschik je wel aantoonbaar over de benodigde competenties en een overtuigende potentie dan biedt deze vacature ook de ruimte voor een Persoonlijk begeleider in ontwikkeling, een begeleidt ontwikkeltraject van maximaal een jaar.

De Uranushof bestaat uit 2 verdiepingen, Uranushof A en B, met elk 12 cliënten. Op elke verdieping werkt een eigen team, maar werken wel samen.

De verdiepingen hebben zo hun eigen kenmerken, werkzaamheden, dynamiek en zorgpieken. Dus herken jij jezelf in de kwaliteiten zoals bruggenbouwer, flexibiliteit en collegiaal? Dan zoeken wij jou.

Op de begane grond vinden we Uranushof A. Een groep die dynamisch, sfeergevoelig en veelzijdig is. De cliënten hebben verschillende ontwikkelingsniveaus en (psychische) problematieken.

Dit vraagt veelzijdigheid, daadkracht en inlevingsvermogen. Naast het bieden van begeleiding wordt er gevarieerd ondersteuning geboden bij ADL / persoonlijke verzorging.

Het team zoekt een enthousiaste, gedreven en nuchtere collega. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan op deze vacature.

Als we een kijkje nemen op de bovenverdieping, vinden we onszelf in een energieke, uitdagende en gezellige groep. Jij moet dus anticiperen, betrokken en betrouwbaar zijn.

De cliënten hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking, zijn bekend met gedrags- en of psychische problematiek.

In beide teams werk je onregelmatig (geen slaapdiensten). Dit betekent dat je de bewoner op alle momenten van de dag leert kennen, goed kan inspelen op behoeftes en een vertrouwensband opbouwt.

De meeste cliënten hebben dagbesteding, zowel binnenshuis als in en om het huis, waarbij jij hen begeleidt en naar nieuwe mogelijkheden zoekt die passen bij de vraag van de cliënt.

Vanwege de coronamaatregelen, gaan momenteel de cliënten van Uranushof A naar de Rode Maan. Dit een interne dagbesteding.

 • Andere cliënten gaan naar dagbesteding buiten de deur of zijn thuis. Beide groepen zijn bekend met fysieke en of verbale agressie;
 • Abrona biedt hierin ook scholing.

  Deze vacature voor Persoonlijk Begeleider geldt voor Uranushof 14-A.

  Als Persoonlijk Begeleider beschik je over :

 • een passend beroepsdiploma op niveau 4 of HBO niveau (Z, MZ, SPW SPH, MWD);
 • ervaring in het coachen van een team en aansturen van collega's;
 • ervaring in het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking met aantoonbare kennis over complex gedrag en diverse psychiatrische stoornissen;
 • kennis van relevante wet- en regelgeving en specifieke begeleidingsmethoden en -technieken;
 • een stabiele basishouding waarmee je steun biedt aan de cliënten en die je tevens in staat stelt om goed om te kunnen gaan met fysieke en verbale agressie;
 • affiniteit en / of ervaring met de Triple C methode.
 • Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature en voldoe je aan de criteria? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Abrona biedt jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

  Werken bij Abrona betekent veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling in een uitdagende werkomgeving.

  Deze vacature is voor 24-36 uur, het salaris is conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Persoonlijk Begeleider wordt gewaardeerd in FWG 45 met een bruto maandsalaris tussen € 2.

  085 - € 3.189 op basis van 36 uur.

  Naast het salaris bieden wij jou :

 • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • aanvullende scholing en begeleiding;
 • een voordelige collectieve zorgverzekering;
 • een arbeidsvoorwaarden meerkeuzesysteem (bv. fietsplan, laptop, fitness, reiskosten);
 • een abonnement op CultuurWerkt! (korting op voorstellingen en musea) en GoodHabitz (gratis cursussen en trainingen);
 • een kortingspas voor de BraZZerie.
 • Wil je meer weten over Abrona, kijk dan ook eens in het Kwaliteitsrapport, je vindt er een uitgebreid overzicht van wat we doen en waarom we dat doen!

  Het invullen van een e-assessment én het meedraaien van een dienst zijn vaste onderdelen van de sollicitatieprocedure.

  Bij indiensttreding dien je een geldige VOG te kunnen overhandigen.

  N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het komt soms voor dat onze mail daarin terecht komt!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier