Verandermanager
Facilicom-solutions
Rotterdam, NL
3 uur geleden

Wij zijn wij?

Wij zijn Facilicom Group, een prachtig familiebedrijf met haar wortels in schoonmaak. Alle onderdelen, Gom, Trigion, Incluzio en Facilicom Solutions zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in de branche.

Samen werken we aan facilitaire en technische dienstverlening en zorg & welzijn waarin customer excellence centraal staat.

Wat ga je doen?

 • Voor het onderdeel Management & Advies (Facilicom Solutions) zijn we opzoek naar een resultaatgerichte projectmanager. In deze functie begeleid je veranderingen bij klanten;
 • je voert complexe projecten uit, coördineert en borgt de resultaten. Daarnaast bouw en onderhoud je jouw relatienetwerk zowel intern (Facilicom Group) als extern (BV Nederland en het publieke domein).

  Je hebt oog voor mogelijke opdrachten voor jezelf en collega’s. Je wordt enthousiast van transities en wilt bijdragen aan onze ontwikkeling en profilering in de markt.

  Mogelijke opdrachten zijn de transitie naar hybride werken, het uitdenken van nieuwe dienstverlening of het organiseren van virtuele events, trainingen (voor en door collega’s), podcasts en andere marketinguitingen.

  Hoe werk jij?

  Je bent deskundig, klanten kunnen op jou rekenen, je kent de markt en je weet alle ins en outs van de spelers in de markt.

  Je bent een mensen mens, een verbinder, je schakelt gemakkelijk met zowel de bestuurder van een organisatie als met de receptioniste.

  Je snapt wat verandering vraagt van een organisatie en zijn mensen. Jij weet hoe je een transitie tot een succes kunt maken.

  Van het vormgeven tot implementeren van strategische veranderingen, jij laat zien hoe het anders kan.

  Wat je krijgt

  Een innovatieve en professionele werkomgeving die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling.

  Je komt in een energiek, gezellig team dat oog voor elkaar heeft en streeft naar het beste resultaat.

 • Een salaris tussen de € 4.500,- en € 5.500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van je werkervaring;
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • Een tantièmeregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma’s.

  Wie je bent

  Je bent gedreven en wilt resultaat zien. Je weet wat je wilt bereiken en verliest het klantbelang nooit uit het oog. Met jouw resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen en creativiteit maak je het verschil.

  Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol (projectmanagement).

  Een afgeronde wo-diploma of HBO (bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Economie, Psychologie, Sociologie of Verandermanagement).

  Een trackrecord waaruit blijkt dat je vanuit een kans een doorbraak realiseert!

  Ben jij de gedreven en enthousiaste verandermanager die wij zoeken? Solliciteer dan nu via de sollicitatieknop!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier