Kunststof Monteur
Werktijd Uitzendburo
Wolvega, NL
6 dagen geleden

Allereerst krijg je het bedrijf een interne opleiding. Je leert het vak van ervaren kunststofmonteurs en je behaalt je certificaten die je nodig hebt.

Daarna ga je aan de slag en ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties in Nederland, met bereidheid tot verblijf in een hotel gedurende de werkzaamheden.

Naast projecten in Nederland werken wij ook regelmatig in het buitenland, bijvoorbeeld in België of Engeland.

Je werk bestaat uit het vervaardigen, repareren of modificeren van onderdelen, constructies, leidingwerk e.d., het voorbereiden van de uit te voeren werkzaamheden op basis van door de afdelingsleiding verstrekte opdrachten, meegeleverd model of volgens tekening, zodanig dat de werkzaamheden op een efficiënte wijze kunnen plaatsvinden en verhelpen van storingen aan apparatuur en utiliteiten voorzieningen op kunststofgebied, a.

d.h.v. ontvangen meldingen, zodanig dat werkzaamheden uit het oogpunt van techniek en veiligheid kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft.

Hoe is het om daar te werken?

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ondergronds coaten van gas / water / warmte leidingen met verschillende systemen en heeft een uitgebreid wagen en machinepark om flexibel in te springen op vragen van de klant.

Conform CAO.

Je opleiding / diploma’s en ervaring?

Diverse veiligheidsopleidingen zijn een pré of je bent bereidt om deze te behalen. Daarnaast ben je bereid om landelijk te werken en beheers je de Nederlandse taal goed.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier