Uitvoerder
Eminent
Haarlem, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Ben jij als uitvoerder toe aan de volgende stap in je carrière? Ligt je passie bij de grote renovatieprojecten waarin je er niet voor terugdeinst deze in bewoonde staat uit te voeren?

Lees dan snel verder!De projecten bevinden zich voornamelijk in de omgeving van Amsterdam en bestaan grotendeels uit het renoveren van de grotere flatgebouwen en appartementencomplexen.

Als uitvoerder heb je de leiding over meerdere projecten tegelijk, waarin je ervoor zorgt dat deze succesvol worden opgeleverd.

Tot je taken behoren onder andere :

 • Het maken van de planning
 • Controleren van de kwaliteit op de bouwplaats
 • Bewaken van het budget en het verzorgen van een financiele terugkoppeling
 • Contacten onderhouden met de bewoners
 • Interesse? Neem contact op met Mitchell Spier, 06 - 48 60 79 80 , m.spier eminentgroep.nl

  Functieeisen

 • Een afgeronde MBO opleiding richting Bouwkunde
 • Ervaring met renovatie- en onderhoudsprojecten
 • Ervaring met werken volgens de Lean methodiek
 • Je bent gedreven, enthousiast en creatief
 • Als uitvoerder beschik je over een natuurlijk overwicht en een flinke portie enthousiasme. Door jouw heldere manier van communiceren, bouwkundige kennis en doelgerichtheid weet je draagvlak te creeeren en samen met jouw team het project tot een goed einde te brengen.

  Bedrijfsomschrijving

  Een van oorsprong familiebedrijf dat zijn sporen heeft verdiend in de renovatie onderhoud-, schilder- en afbouw branche. Inmiddels heeft dit mutlifunctioneel vastgoedonderhoudsbedrijf meerdere vestigingen in het land en zijn zij nog steeds groeiende.

  Een onderneming die sterk kwaliteitsbewust is en investeert in de medewerkers. Innovatief, no-nonsense en klantgericht is wat hen kenmerkt.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een zeer zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden goed in orde, een lease auto staat als vanzelfsprekend voor je klaar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier