Inhouse intercedent bij Bavaria
Olympia
HELMOND, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor onze inhouse vestiging bij Bavaria in Lieshout zijn wij op zoek naar een enthousiaste Inhouse Intercedent. Als Inhouse Intercedent ben je dé schakel in onze dienstverlening op locatie bij de klant.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant met betrekking tot operationele vragen en adviseert de klant over de inzet en ontwikkeling van de uitzendkrachten en doet voorstellen tot verbeteringen.

Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons aandeel en groei van de brutowinst bij de klant. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de introductie en begeleiding van onze uitzendkrachten, de volledige planning van de flexpool en reageer je adequaat en proactief op de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer en los je eventuele problemen en onderbezettingen snel op.

Arbeidsvoorwaarden

Spreekt bovenstaande je aan en ben je fulltime, 40 uur per week op zoek naar een te gekke baan met uitzicht op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd?

Reageer dan snel want dan zoeken wij jou. Zoals aangegeven zijn wij een franchise organisatie en wordt je onderdeel van in totaal 30 werknemers verspreid over Wijchen, Nijmegen, Cuijk, Helmond en Venray.

Fysiek is er een afstand maar die voelen wij als team niet. We behalen onze doelen al jaren met zijn allen en met enorm veel plezier.

Humor vinden we belangrijk en samen met een goed gevoel de dag afsluiten ook.

Dat is het nest waar je in terecht komt. Je wordt vanaf dag 1 warm ontvangen en we zorgen ervoor dat je alle trainingen krijgt die je mogelijk nog nodig hebt.

Ook na je eerste jaar maken wij gebruik van het ruime aanbod aan trainingen vanuit het gezamenlijk hoofdkantoor zodat jouw persoonlijke ontwikkeling niet stil staat.

Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste leergierige collega die van aanpakken én doorpakken houdt. Je kunt schakelen en vooruit denken en bent communicatief vaardig en daadkrachtig.

Werktijden zijn afgestemd op de behoefte van de klant en ook daar heb je enige vrijheid in. In de basis is het tussen 08.

30-17.30 uur. Wat bieden we je naast bovenstaande nog feitelijk :

Een marktconform salaris (geen ervaring? dan start je met € 2090,- bruto per maand)

Bonusregeling

26 vakantiedagen en 6,5 ATV dagen

Deelname pensioenregeling

Interne opleiding en training.

EN... Op vrijdagmiddag drinken wij graag een biertje (of wijntje) om de successen van de week door te nemen!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

We maken graag kennis met je.

Vaardigheden

Als Inhouse Intercedent ben je klantgericht, je anticipeert op (on)uitgesproken wensen van de klant en bouwt een goede relatie op met zowel onze klant als de uitzendkrachten.

Je bent resultaatgericht en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en hebt ervaring met poolmanagement bij voorkeur in de logistieke branche.

Je bent zichtbaar enthousiast en beschikt over HBO werk - en denkniveau. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de commerciële dienstverlening of één jaar in de uitzendbranche.

Ervaring in de HR is een pré. Je bent representatief en voelt je verantwoordelijk. (Je bent in het bezit van het rijbewijs B).

Over de werkgever

Werk je graag in een team, 1 op 1 met een klant waarbij jou zelfstandigheid op prijs wordt gesteld? Zie jij je leidinggevende het liefste als klankbord waardoor je zelf kunt groeien naar de beste die je kunt zijn met als resultaat een vaste baan?

Begeleid je graag werknemers naar de beste versie van zichzelf met oog voor persoonlijke situaties? Dan moet je wel bij ons komen werken.

Werken bij Olympia is ongecompliceerd werken naar resultaat. Wij ondernemen samen met onze klanten en groeien daardoor met betekenis, met passie voor ons vak!

Lokaal ondernemerschap

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus. Dat komt doordat wij worden geleid door een passievolle franchise onderneemster die de teams op de verschillende vestigingen enorm waardeert.

Dat blijkt ook wel uit de feestjes die we samen hebben waaruit waardering blijkt en onderlinge teamspirit wordt gestimuleerd. Niet onbelangrijk!

Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, hebben meer continuïteit in personele bezetting en marktkennis en kunnen daardoor daadwerkelijk investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega's.

We werken hard, laten pas los als de opdracht vervuld is en we doen dat met passie en plezier.

Kortom : we zijn gewoon ontzettend goed in het helpen realiseren van de ambities van bedrijven, werkzoekenden en van onze eigen medewerkers. Elke dag opnieuw.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier