Meewerkend assistent voorman
VDL Hapro
Fleerbosseweg 33, 4421 RR Kapelle, NL
6 dagen geleden

Door je ruime ervaring in een productieomgeving weet je goed het overzicht te houden. Je staat, samen met je team, voor een kwalitatief goed product en weet je collega’s op een prettige manier te begeleiden.

Meewerkend assistent voorman

In de rol als meewerkend assistent voorman zorg je samen met je team dat de productieorders zo optimaal- en efficiënt mogelijk worden uitgevoerd.

Je werkt mee en geeft functioneel leiding aan de assemblagemedewerkers op jouw lijn. Dankzij jouw goede instructies en begeleiding van de assemblagemedewerkers, voldoen de producten aan eisen van kwaliteit en kwantiteit.

Tevens zorg je dat de orders op tijd klaar zijn.

Als meewerkend assistent voorman ben je medeverantwoordelijk voor het naleven van de regels aangaande Arbo- en veiligheidsvoorschriften.

Buiten het vastgestelde takenpakket, kan het ook voorkomen dat het hoofd van de afdeling of de directie, je vraagt om andere taken op te pakken.

Functie eisen :

 • Mbo werk- en denkniveau
 • Ruime ervaring met productie werkzaamheden
 • Ervaring in het aansturen van een team
 • Kennis en ervaring met LEAN productie processen
 • VDL Hapro biedt :

  Een leuke job in een werksfeer die open, informeel en direct is. Je krijgt de kans jezelf waar te maken in een bedrijf dat altijd in beweging is.

  Uiteraard staan daar een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden tegenover, zoals :

 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Winstdeling
 • regelmatig informele activiteiten waar je aan deel kunt nemen
 • Interesse :

  Als je interesse hebt in deze functie, ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en CV via de knop "Solliciteer".

  Het bedrijf :

  Als internationaal gericht bedrijf legt VDL Hapro zich toe op de ontwikkeling, productie en assemblage van zonnebanken en autodakkoffers.

  Hierbij richt het bedrijf zich zowel op de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Dit doen we met een enthousiast team van ruim 140 collega’s en we zoeken er nog een aantal mensen bij.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier